Raudona Grotelės Star Kutas Vidurio Skersmuo 32*aukštis-28 Karšto Pardavimo

€5.93

-21%

€7.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: laikrodis namų 20, draps 160x190, vikšriniai 103mm, decolte kremas, užuolaidos w140, kubas 33x33x33, augalai striukės, diamond ralph, dbpower žiūrėti.

Produkto pavadinimas: Raudona tinklelis kutas saugojimo krepšys

Medžiaga: vandens augalai, medvilnės siūlai, plastikinės juostelės; spalva žolės skirsis priklausomai nuo sezono;

Gaminio dydis:

S dydis: viršutinės angos skersmuo 19x vidurio skersmuo 22x atidarymo aukštis 20cm; sulankstomos aukštis 11cm;

M dydis: viršutinis nagų skersmuo 23x vidurio skersmuo 27 atvira aukštis-24cm; sulankstyto aukštis 12 cm;

L dydis: viršutinės angos skersmuo 28x vidurio skersmuo 32 x atidarymo aukštis 28cm; sulankstomos aukštis 15 cm; - gali būti naudojamas nešvariais drabužiais saugojimas, sandėliavimas namuose, vazonas apdailos, vienas dalykas yra multi-purpose.

Komplektą sudaro: 1 saugojimo krepšys

Pastabos:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 1-3cm.

2. Dėl skirtingų monitorių ir įvairių apšvietimo, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.dėkojame už supratimą.

Aprašymas:

1. Laikymo krepšelis rankomis austi, ir kutas apdaila turi unikalią išvaizdą.Jis yra pagamintas iš natūralios ekologiškos ir aplinkai draugiškos vandens žolės, su lygaus paviršiaus ir stiprus ištvermė.

2. Jūros dumblių austi krepšelį priima liaudies tradicinė visą ranką audimo būdas ir išskirtinį rankų meistriškumas.Austi produktas yra retro, mados ir patvarus.Jis yra vienas iš populiariausių mažo anglies dioksido kiekio technologijų, aplinkos apsaugos produktus laikų.

3. Ji turi portable abiejų pusių, kad padėtų jums atlikti viskas lengvai.Kai nebuvo naudojama, ji gali būti sulankstyti lengvai saugojimo ir erdvės taupymo.Tinka vidaus ir lauko, sodo, koridorius, gyvenamasis kambarys, vaikų darželio, virtuvė, vonios kambarys, vonia, balkonas, stalas, knygų spinta ir kitus kampus.

4. Paprastas stilius šiaudelių, austi laikymo krepšelis, kai jūs įdėti į puodą žalieji augalai į saugojimo krepšeliu, bus specialios formos, tinka fotografuoti, laisvės ir lankstymo.

5. Jis gali būti naudojamas nešvariais drabužiais saugojimas, sandėliavimas namuose, vazonas apdailos, vienas dalykas yra multi-purpose.

Modelio Numeris 1
Medžiaga Kita
Naudoti Neatening/Sandėliavimo
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Įžuvinti

Panašūs produktai