2020 ins medvilnės ilgomis rankovėmis pagrindinis t-shirt mielas berniukas dinozaurų animacinių filmų mergaitė, marškinėlius viršūnes palaidinukė vaikas, vaikai pižama marškinėliai

€7.76

-9%

€8.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bazės perkelti, top žiemos hoodie mergina, bobo, objektyvo dangtelis oculus quest, objektyvas gynėjas oculus quest, bobo gaubtu, karka dirželis, pico vr, žalias atspalvis, baby girl saulės romper.

Sveiki atvykę į mūsų Parduotuvę

Mūsų parduotuvėje specializuotas kūdikių ir vaikų produktai,mes teikiame aukštos kokybės drabužiai ir patikima tarptautinio pristatymo paslaugos.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei jums reikia pagalbos ar turite bet kurį klausimą,,mes labai stengiamės jums padėti.Aukštos kokybės ir visiškai naujos, 100% 2020 ins medvilnės ilgomis rankovėmis pagrindinis t-shirt mielas berniukas dinozaurų animacinių filmų mergaitė, marškinėlius viršūnes palaidinukė vaikas, vaikai pižama marškinėliai dydis:18M 24M 3T 4T 5T 6T Pagrindinis Color & style : kaip parodyta paveikslėlyje Naujas Mados Medžiaga: Medvilnė berniukas mergaitė ilgomis rankovėmis marškinėliai topai

Dėmesio

Prašome atidžiai žiūrėkite, ką jūsų vaikai aukščiu ir dydžio diagramos, prieš perkant/siūlymą.Ačiū.Jei jūsų vaikas yra stiprus ir šiek tiek išsipūtęs,mes rekomenduojame pasirinkti didesnio dydžio,ačiū.

Patarimas:dydis bus skirtis dėl skirtingų partijų ir matavimo metodus, gali būti klaida 2-3 cm.Tai nėra kokybės problema, dėkojame už jūsų supratimą.

Penkios priežastys pasirinkti mus

1 aukštos kokybės šukuotos medvilnės:Aukštos kokybės audinio,rūpintis konkurso odos ir sveikatos jūsų vaikai iš mūsų giliai širdyje. 2 Mielas animacinių filmų spausdinimo mylimas vaikų,vargu ar išnyks ar nukristi. 3 Ryškių spalvų,Išskirtinį siuvimo,Tvarkingas laidų, rafinuotas kūrinys. 4 Patogią drabužių dizainas,tinka vaikams kūno, tinka namų ir lauko veikla. 5 Patogūs dėvėti ,Gaivus ir kvėpuojantis audinys,vaikai nebus jaustis tvanku.

Išsamus Aprašymas

Apie chromatines Aberacijas

Visas prekes mūsų parduotuvėje yra realių nuotraukų, tačiau dėl fotoaparato modelis, fotografavimo šviesos, ir nustatymų, monitoriaus, gali būti kai kurių spalvų skirtumai, dėkojame už jūsų supratimą.

Apie Laivybos

Mes TIK laivas elementą prie jūsų patvirtino, adresą, todėl prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą ,vardą,pavardę, telefono numerį,pašto kodą, yra teisingi, prieš jums pirkti daiktus.Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Prašome patikrinti, ar šios papildomos išlaidos aiškiai prieš užsakymą.Paketas bus vežamos laiką iš karto po apmokėjimo daroma,net savaitgaliais.

Didmeninė ir lašas laivybos

Didmeninė ir drop laivyba yra ir palankiai įvertino mūsų parduotuvėje.Didmeninė,mes siūlome nuolaida ar nemokamai, express pristatymas.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informaciją apie mus.

Apie Atsiliepimą

Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .Jei, dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis, ir mes padarysime viską, kad ją išspręsti.Prašome nepalikite neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, be jokių komunikacijų.~~Thank you so much!!

Apie skalbimo

Vandens temperatūra turėtų būti žemiau 30 laipsnių Celsijaus, kiek įmanoma.Ji neturėtų būti mirkomi ploviklis ilgą laiką.Rankų plovimas gali laikyti drabužius, ryškios spalvos ir neturėtų būti veikiami saulės ilgą laiką.

Modelio Tipas Animacinių filmų
Amžius Nuo 0 iki 6 metų vatos pagaliukai
Prekės Pavadinimas ELFMYTH
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Apykaklės O-Kaklo
Sezonas pavasarį, rudenį, žiemą, t-shirt
Stilius animacinių filmų ilgomis rankovėmis marškinėlius
Įskaitant T-shirt 1 vnt
Elemento Tipas vaikai medvilnės marškinėlius
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
vaikų drabužiai berniukas ir mergaitė, kūdikis, kūdikis, kūdikis unisex
Medžiaga Medvilnės
spalva mėlyna (royal blue
Storis reguliariai medvilnės marškinėliai
didmeninė ir nuolaidos Susisiekite su mumis
Drabužių Ilgis ilgai
Lytis berniukas ir mergaitė, kūdikis, kūdikis, kūdikis unisex marškinėliai
Atsitiktinis atsitiktinis mados medvilnės marškinėliai
modelis medvilnė tee dinozaurų~~
Dydis 18M 24M 2T 3T 4T 5T 6T

Panašūs produktai