BUNPIG Tamsintas Langas Kino Statinis Kabintis Lipni Stiklo Lipdukas Privatumo Apsauga, Dekoratyvinis Langų Lipdukai UV Blokavimas

€6.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: a3 linija decal, klasikinis vitražas langą filmas, matinio tamsinti stiklai, privatumo windows, bp naftos, matinio privatumo telefono, linijos ruda decal, filmas langą, tamsintas statinio langų plėvelė, momentiniai privatumo langą.

Spalvų jūsų namuose su BUNPIG 3D Statinis Kabintis Langų Plėvelė – gražus mozaikos modelius papuošti savo vietą, statinis kabintis į paviršių, be klijų už papildomą saugumą ir patogumą, paprastas peel-and-stick montavimas, lengva pašalinti ir iš naujo taikyti kelis kartus.

PAGRINDINĖS SAVYBĖS:

Gražūs Modeliai: Atnaujinti jūsų namų dekoro su unikaliu modelius Patogus: be Vargo žievelės-stick taikymo vėjas, paprasta nuimti, nepalieka žalą ar likučių Klijai Nemokamai: Tiesiog naudokite muiluotu vandeniu įdiegti, ne toksiškų klijų reikia Daugkartinio naudojimo: Premium PVC medžiaga suteikia papildomo patvarumo gali būti pakartotinai išdėstyti ir pakartotinai naudoti keletą kartų UV Apsauga: atsisveikinti su 84% UVA spinduliai ir 99% UVB spindulių, kurie gali pakenkti jūsų odai Pusiau Privatus Langų Plėvelė: Suderinti apdailos ir privatumo apsauga kartu.Nerekomenduojama vonios kambarys naudoti.

Lango plėvelė veikia tik ant lygaus, ŠVARAUS ir LYGAUS paviršiaus.Tai bus ne klijuoti ant plastiko, susmulkintos arba nelygių paviršių.

Diegimo Žingsniai:

1. Išmatuoti lango stiklo dydis ir apdaila langų plėvelė su papildomomis colių marža kiekvienoje pusėje. 2. Švarus tikslinės stiklo, kruopščiai ir įsitikinkite, kad paviršius yra švarus, be jokių dulkių. 3. Nulupkite skaidraus pagrindo plėvelė nuo langų plėvelė.(!!!) 4. Purškimo daug vandens ant lango paviršiaus ir langų plėvelė, tada įdiegti langų plėvelė ant stiklo.(!!!) 5. Naudoti antgalis langams pašalinti ir oro burbuliukus. (Nenaudokite aštrių ar grubus objektų stenkitės nebraižyti plėvele ar stiklu ) 6. Apdaila nuo maržos .

Keletas naudingų patarimų jums:

Taikant šalto oro sąlygomis: prieš montavimas, pūsti karštą orą į kino naudojant plaukų džiovintuvą sušvelninti filmą iki (atsparumas Karščiui iki 176℉) Pažymėti juosta ant kampo nugaros pusėje (sklandžiai pusėje) greitai pašalinti pagrindo filmas.

UV Blokavimo + Prašmatnus Dekoras + Eko-Efektyvios

Blokuoti 84% UVA spinduliai ir 99% UVB spindulių, Kurie padės jūsų šeimai ir baldų likti nuošalyje nuo senėjimo ir išblukimo.Ateina su unikalus mozaikos modelį, tai užuolaidos gali sukurti vaivorykštės vizualinį poveikį, ypač tada, kai saulės spinduliai šviečia per Pagaminti iš premium PVC medžiagos, tai langų plėvelė yra visiškai netoksiškas ir beskonis, be jokio dirginimo žmonių ar kvėpavimo sistema, optimalus variantas namų , biuro, balkono ir kt

Modelio Numeris BP-MSK
Medžiaga pet
Paviršiaus Apdorojimas šilumos perdavimo vinyl
Būti taikoma Miegamasis, virtuvė, vonios kambarys, stumdomas duris, langą baldai
Plotis 30/45/60/90 cm
modelis Rainboe Mozaikos Efektą Deorative Langų Plėvelė
Funkcija Privatumo Apsauga
Kilmės KN(Kilmės)
Veikimo Principas Elektrostatinių adsorbcijos
Prekės Pavadinimas BUNPIG
Ilgis 80 cm / 150 cm / 250 cm
Tipas Stiklo Filmai

Panašūs produktai