Lango užuolaidėlė zebra ritininės žaliuzės virtuvės kambarį "office" roller " cortina su aukštos qualty 07series su spauda

€23.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: zebra ritininiai durų, spausdinti užuolaidos, ritininės žaliuzės, aklas, uaz žaliuzės, užuolaidų variklis, užuolaidų dekoras karoliukai, draded vertikalios žaliuzės, uždangą gyventi kambarys, rankinis žaliuzės, - estor.

Jei nesate susipažinę su nuleidžiamųjų langinių,jūs galite kreiptis į šį vaizdo įrašą į "youtube" žinote, Kaip išmatuoti dydį ir kaip jį įdiegti:

Mūsų audinys yra 100% Poliesterio audinio su šilumos apšiltinti putų pagrindo.Aukščiausios kokybės audinių, gali žymiai sumažinti šildo ir blokuoti visas šviesas, visiškai.Ateina su kasetę, kuri blokuoja net daugiau šviesos.Gražus baigti išvaizdą jūsų lango.Lengvas rankinis nepertraukiamo ciklo sistema.

Darysime užsakymą dydžių.Vieneto kaina yra už 1 kvadratinį metrą kainą.

Kad kaina = Plotis x Aukštis x Kiekis x Vieneto kaina (už kvadratinį metrą)

Plotas, apskaičiuotas pagal visas numeris

Po užsakymą,turėtumėte atsiųsti mums informaciją, pvz.:

PLOTIS

AUKŠTIS

Kvadratinis metras

SPALVA

GRANDINĖS PUSĖJE

Karton. pakuotėje vienetų PAK.

1.2 M

2.4 M

2.88 SQU

063-5

TEISĖ

1

Kaip mes pakoreguos kaina už jus ir jums mokėti už jį.

Reikalavimas " CustomizedSize(SQU)" : Minimalus užsakymas 2 kvadratinių metrų, žaliuzės maksimalus width240CM.

Mes galime baigti priėmimo žaliuzės paprastai keletą dienų, kaip Pasirinkti greitas ir patogus kurjerių tokios, kaip DHL, "FedEx", UPS ir t.t.pristatyti prekes.Kaina neįeina muitų tarifų už Kinijos ribų.

Kaip išmatuoti, kad yra "viduje" kalnas

Puikus rezultatas, jums užtikrinti mažiausias langą gylis 60mm.Tai reiškia, kad aklas tiks tvarkingai viduje esančią angą.Jei gylis yra mažesnis nei 60mm akliesiems bus išsikiša iš įduba.

1.Norėdami pradėti, nubrėžti kvadratą ar stačiakampį, ant popieriaus lapo – tai jūsų lango rėmo.Jei esate matavimo kelis langus, suteikti jiems etiketės, pvz., "virtuvės langas 1', taigi jums nereikės gauti supainioti vėliau.

2.Patraukti savo juostos priemonę ir padėkite jį per viduje lango nišoje.Priemonė visoje viduje rėmas iš vieno galo į kitą.Ar tai ne viršutinis ir apatinis rėmo, nes ne visi langai yra puikiai aikštėje.

Užsirašykite plotis jūsų lango rėmo.

Atkreipkite dėmesį, kad Zonos Interjero ritininės Žaliuzės būti pašalpą montavimo laikikliai – žr. paketą informacijos ir atitinkamai koreguoti.

3.Priemonė ilgis (vertikalios lašas) nuo viršaus viduje įduba bazė palangės.

Užsirašykite ilgis jūsų lango rėmo.

4.Dukart patikrinkite ir matavimai.

Kaip priemonė "už' mount

Instrukcijas, čia yra " windows su architraves (medienos arba metalo rėmais).Jei neturite architrave, bet norėtų už kalno, pridėti mažiausiai 100mm, plotis ir ilgis jūsų matavimai.

Jei diegiate savo nuleidžiamųjų langinių į gyprock arba gipso sienos, įsitikinkite, kad jums rasti stud sienos ir užtikrinti jums apsaugoti jūsų aklas stud.Tai suteikia jūsų aklas paramos reikia turėti svoris aklas.

1.Norėdami pradėti, nubrėžti kvadratą ar stačiakampį, ant popieriaus lapo – tai jūsų lango rėmo.Jei esate matavimo kelis langus, suteikti jiems etiketės, pvz., "virtuvės langas 1', taigi jums nereikės gauti supainioti vėliau.

2.Jei turite architrave, patraukti savo juosta priemonė ir vieta, tai dėl išorinio krašto architrave.Priemonė palei lango plotis į priešingą kraštą.Užsirašykite plotis jūsų lango rėmo.

3.Išmatuokite ilgį (vertikalios lašas) iš viršaus architrave kur norėtumėte akliesiems pabaigos.Tai gali būti pabaigos architrave, ar galite akliesiems pabaigoje kitu klausimu – grindys pavyzdžiui.

4.Dukart patikrinkite ir matavimai.

Medžiaga Audinys
Modelio Numeris 07series
modelis Vertikalus
Stilius virbas
Diegimo Tipas Lubų Įrengimas
Lapo Dydis Siauri Ašmenys
Tipas Ritinio Atspalvių
Taikoma Langų Tipas Prancūzijos Langą
Formatas Karoliukų Virvė
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Teisę Atidaryti
Prekės Pavadinimas Haoyan
Technika Plokštieji

Panašūs produktai