Vienspalviai Voile Mariage Balto Dramblio Kaulo Tiulio Trumpas Vestuvių Vualiai Nėrinių Krašto Nuotakos Šydu Su Šukos Vestuvių Priedai

€6.40

-1%

€6.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ranka ciklo neįgaliesiems, akis grandinės apyrankė, sausas negyvos žolės veja., esmoke striukės, paltai, ip poe spalvinga ptz, japonijos vyrų narys, aukso 5120 procesorius, ranka supjaustyti raudona geltona, žibintai bmw 5 34.

* Kaip jis yra tarptautinės laivybos paslaugų,pristatymo laiku ir pašto skirtis skirtinguose regionuose.Efektyviausias kurjerių bus taikomi (DHL,UPS,FEDEX,AVS ir tt.).Per specialius atostogų, pavyzdžiui, Kinų Šventė,Nacionalinės Šventės,laivybos laikas bus šiek tiek ilgiau.

* Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Laivybos Tarnyba maždaug Laiko Iš Kinijos į JAV Sekimo Paslauga 2-5 dienas www.dhl.com 2-5 dienas www.fedex.com 2-5 dienas www.ups.com 5-10 dienų www.ems.com.cn 7-20 dienų intmail.183.com.kn Grąžinimo Politika

Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Atvykus jūsų paketą, mes rekomenduojame jums patikrinti ir įsitikinkite, kad suknelė ar drabužiai buvo atliktas standartinis dydis arba užsakymą matavimai, kurį nurodėte.Išbandyti savo suknelę arba drabužių kaip įmanoma greičiau pašalinti be žymas, keisti ar plauti suknelė.Jei grąžinate arba keistis suknelės, drabužiai ar aksesuarai, prašome įsitikinkite, kad jie yra savo pradinę būklę - unworn, unwashed, nepakeistas, nesugadinta, švari, be korp, ir plaukų, ir žymas, sveika ir pritvirtintas.

1. Sugedęs, Sugadintas arba Netinkamai siunčiami Daiktai

Sugedęs, sugadintas arba netinkamai siunčiami straipsniai turi teisę grąžinti visą.Kai prašo jūsų grąžinimo, būkite pasiruošę teikti Klientų Aptarnavimo nuotraukos aiškiai rodo, kad problema su daiktų.Jei manote, kad jūsų daiktai buvo sugadinti siuntimo metu, Klientų Aptarnavimo reikės nuotraukos, rodantys, kad pažeistos pakuotės, taip pat "Žalos Įrodymų" dokumentai iš savo pristatymo vežėjas, kad apdoroti jūsų pinigus.

2. Klijuojant ar Įrengimo Klausimais

Kaip ir visi mūsų suknelės ir drabužių rankomis siuvami, apdailos suknelė gali skirtis apie vieną (1) colių bet kuria kryptimi nurodytos matavimai.Siekiant užtikrinti, kad jūsų prekės bus dar jums tinka puikiai, mūsų siuvėjų sukūrė visas mūsų suknelės su papildoma medžiaga siūlių leisti nepilnametis dydžio pakeitimai, kurie turi būti lengvai ir greitai.

Prekė nėra dydis užsisakėte

Jei jūsų elementą dydis skiriasi nuo specifikacijų jūsų užsakymo daugiau nei vieną colių, mes rekomenduojame jums surasti rasti vietos pritaikyti atlikti koregavimus, ir mes mielai grąžinti jums iki 50% produkto kaina siuvimo išlaidas.Jei pasirinksite šią parinktį,,, atminkite, kad prašymą gavusi iš savo specialiai kopija turi būti pateikiama, kai prašoma kompensavimo.

elemento dydis yra užsakytas, bet netelpa

Custom-Made Kad suknelės, jei daiktai netelpa tinkamai, bet buvo pagamintas tiksliai pagal jūsų užsakymą specifikacijas, jūs turite teisę į nemokamą ir vieną kartą-tik naujo klijavimo paslaugos.Jūs esate atsakingi už visas siuntimo mokesčius muitinei.

3. Spalvų Neatitikimas

Parametrai kompiuterio ekrano, gali pakisti spalva nuotraukose parodyta.Nežymus spalvų neatitikimas tarp spalvų jūsų prekė ir spalva, rodoma ekrane, dar nereiškia, kad prekė yra sugedusi arba netinkamo vežamos.Tačiau, jei jūsų esate įsitikinę, kad gavote prekę neteisingai spalvos, prašome susisiekti su Klientų aptarnavimo Tarnyba, norėdami pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

4. Grąžinimo Procesas

Susisiekti su Klientų aptarnavimo Tarnyba per 7 dienas nuo gavimo tvarka.Pateikiamas paaiškinimas ir nuotraukos dokumentavimo priežastis grįžti.Grįžta nebus priimtas, prieš tai negavus išankstinio iš Klientų Aptarnavimo.

Kai Klientų Aptarnavimo patvirtino savo prašymą, prašome siųsti elementą, per 5 dienas, ir baigtas Produktas deklaracijos Forma atgal į mus kaip galima greičiau.

Kai gavo mūsų įrenginys, jūsų grąža bus tvarkomi 5 iki 7 darbo dienų.Kai jūsų grąža yra patvirtinta ir patikrinta, prašome leisti iki dvejų atsiskaitymo ciklų už jį turi būti pervesti į jūsų sąskaitą.Daiktai grąžinti netinkamos būklės bus negalima perdirbti į grąžinamosios išmokos ir negali būti vežamos atgal į jus.Duk

MOKĖJIMAI

Jūs galite atlikti mokėjimą Kreditine Kortele, Banko pavedimu arba Moneybookers.

Palaiko šiuos mokėjimo būdus:

SUSISIEKITE SU MUMIS

A. Jei turite kokių nors klausimų ar abejonių, kreipkitės į mus pirmą kartą.Sveiki! rašykite mums, o mūsų darbuotojai suteiks jums priimtiną atsakymą.

B. Įsitikinusi, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5-žvaigždučių DSR.

C.Jei nesate patenkintas su prekės arba paslaugos į bet kokias aplinkybes, prašome SUSISIEKTI su MUMIS prieš paliekant visus atsiliepimus ir mažai DSR balų arba imtis veiksmų ir suteikti progą išspręsti problemas už jus.

Vualiai Sluoksniai Dviejų Sluoksnių
Elemento Tipas Nuotakos Vualiai
Tipas Piršto Šydas
Prekės Pavadinimas HVVLF
Skaros Kraštas Stilius Nėrinių Krašto
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis MOTERIS
Technics NĖRA
Medžiaga Poliesteris
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

Panašūs produktai