Smart Wi-fi "Jungiklis Imtuvo modulis, Už Garažo Durų, Vartų Atidarymo Valdiklį Dirbti Su Alexa Echo "Google" pradinis eWeLink APP Kontrolės

€10.93

-40%

€18.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: garažo vartai tuya, BFT, namų smart, pereiti zigbee, perjunkite wi-fi, vartų sūpynės, garažo vartai wifi kontrolės wifi, pažangi garažo durų atidarytuvas, vartų gsm, vartų wifi.

Pastaba prieš Užsakymą, prašome patikrinti suderinamumą

Prašome patikrinti, jei jūsų garažo valdiklis suderinamas su mūsų modulis.Imtis viela, kurios abu galai, atskirtas ar ištiesinta-iš popieriaus įrašą į trumpojo jungimo sienos mygtuką terminalo atidarytuvas I pažymėtas raudona spalva).Jeigu garažo durys atsidaro arba užsidaro, ji gali dirbti su mūsų smart valdytojas.

Garažo durų atidarytuvas valdytojo funkcijas:

WiFi Smart Garažo vartų Valdiklis ir Garažo Atidaryti Arti Stebėti Suderinama Su Alexa Echo , "Google" pradinis balso kontrolės Nr Stebulės Reikalauti, NUOTOLINIS STEBĖJIMAS: galite atidaryti arba uždaryti duris programos.Galite patikrinti į garažo duris atidaryti arba uždaryti valstybės realiu laiku.Galite leisti daug žmonių prie savo garažo.LENGVA NAUDOTI: iš Karto kontrolės garažo durų bakstelėję EweLink programėlę savo išmaniajame telefone.Tiesiog prijunkite smart atidarytuvas su 2.4 G "WiFi" tinklą.BALSO KONTROLĖ: Jūs galite aktyvuoti savo garažo durų atidarytuvas pateikimo balso komandą, kad jūsų Alexa arba "Google" Asistentas prietaiso ar važiuojate netoli garažo duris PLAČIAI SUDERINAMUMAS: galite naudoti tik vienas valdytojas per garažo durų atidarytuvas.Suderinamas su dauguma bendras garažo durų atidarymo.Prašome patikrinti, ar mūsų sąraše.LAIKMAČIO FUNKCIJA: galite nustatyti, kad tvarkaraščių atidaryti ir uždaryti savo garažo duris.Greitai ir lengvai įdiegti, taip pat be papildomo specialistas.Jokių Paslėptų Mon COUNTDONW FUNKCIJA: galite nustatyti, atgalinės atskaitos laiką jos uždaryti ar atidaryti garažo duris.LENGVA PRIDĖTI ĮRENGINĮ: 1.Garažo vartų bus įjungta, kai pridėtinės sėkmingai (kai mėlyna LED lemputė mirksi stop), todėl, kad jūsų duris uždarytas pirmą kartą.Galia iki garažo, ir ren šviesos ir mėlyna šviesa flash alternatyviai. 2. Pradėti "SEweLink" APP.Bakstelėkite piktogramą,'+', ekrano viršuje, dešiniajame kampe. 3. Pasirinkite "Visi Prietaisai", tada pasirinkite "Wi-Fi "Jungtis" tipo. 4. Bakstelėkite "Patvirtinti indikatorius greitai mirksėti" 5. Įveskite teisingą 2.4 G, Wi-Fi slaptažodžius.Tada bakstelėkite atlikta. 6.Jis bus automatiškai sujungti su prietaisu.Kai procesas bus baigtas,jis bus greitai, kad jūs galite pakeisti prietaiso.Įveskite naują pavadinimą ir paspauskite'Save'.

Smart Wifi Garažo Durų Atidarytuvas Valdytojas

Tik vienas iš šios Garge durų atidarytuvas valdytojas, kad garažas smart,nekeičiant , atidaryti ir uždaryti garažo durų telefonu ,tvarkaraščiai ,pagal balsą (darbas su alexa & home "google") ir kt.

EweLink APP Kontrolės

Availavle į "google" ir "IOS"

Tvarkaraščiai

Auto atidaryti arba uždaryti garažo su savo tvarkaraščius, arba countdown.Automatiškai aptinka statusą, garažo vartai daugiau saugiau be false veikia.

Atgalinės atskaitos

Galite paprašyti, kad Kurjeris, įdėti paketą į savo Garažas su atgalinės atskaitos funkciją , ir Garažo vartai bus automatiškai uždaryti po laiko , smart Garažo durų atidarymo/uždarymo valstybės detektoriaus funkcija padės jums užtikrinti, Garažo vartai atidaryti/uždaryti, kaip jūsų rinkinys.

Garažo Durų atidarymo/uždarymo APP Pranešimą, push & Istoriją

Nesvarbu, kur esate,Jūs gausite APP pranešimą, stumti, kai jūsų Garažo duris atidarytas/uždarytas, ir jūs galite patikrinti, Garažo vartai, veikia istorijos.

Parama "Amazon" Alexa " ir "Google" Asistentas, norėdami atidaryti/uždaryti Garažo durų balsu

Turite pridėti šį Garažo vartų valdiklis dirbti su tuyasmart ar smartlife APP , ir susiejant jį su "Amazon" Alexa "arba" Google " Asistentas pasiekti balsu.Mes turime balso kodo apsauga,atidarius Garažo duris.

Turi daug naudoja

DC/AC Varikliu,Prieigos Kontrolės,Garažas,Sodas duris,Kompiuteris,Lemputės ir Kiti prietaisai, kuriuos reikia virsta (stumtelėti),Savaiminio fiksavimo ir susikabinti pareigos.Pastaba:įsitikinkite, kad pasirinkote tinkamą modelį prieš perkant,arba palikite mums pranešimą prieš pristatymas.

Savybės:

Atnaujinimo stipresnei kaip 10A Įtampa: Type1 DC7-32V įvestis, 2 tipas AC85-250V įvestis Išėjimas: Nėra išėjimo ( Sauso kontakto jungiklis) Darbo Temperatūra: -20 iki 70degree Darbinė Drėgmė: 40% iki 80% RH WIFI Standartą:2,4 GHZ, 802.11 b/g/n(nepalaiko 5G) Dydis:120*38*25mm PROGRAMA:eWeLink

Produkto Pardavimas:

1.Palaiko WiFi tinklo,nuotoliniu būdu įjungti arba išjungti prijungtas prietaisas/šviesos; 2.Palaiko būsenos sekimas: prietaiso statusą laiku pateikta "EWeLink"; 3.Palaiko max 8 leido reguliaraus/countdown/linijos laikmačiai kiekvienai įrenginio; 4.Palaiko daug WiFi smart jungikliai ant vieno sumanaus telefono; 5.Darbai su "Amazon" Echo, Echo Dot", " Amazon Bakstelėkite; 6.Veikia su "Google" Home " ir "Google" Lizdą.

Darbo režimas:

1.Virsta režimas : Įjungti kanalas 1 , kanalas 1 bus automatiškai uždaryta po 0.5-3600s.2 kanalas yra pats kanalas 1 . 2.Savaiminio fiksavimo : kaip ir įprastų 2 channle jungiklis , kiekvienas kanalas gali būti įjungti/išjungti atskirai . 3.Inter lock : Įjunkite bet 1 kanalo , kiti kanalai bus automatiškai išjungta .

Laikmatis Ir Planuoti

Nustatyti laiko grafikus įjungti/išjungti šviesą

Dalis Kontrolės

Dalis kontrolės iš savo namų apyvokos prietaisai, savo šeimos ar draugų, kad jie taip pat gali valdyti prietaisus nuotoliniu būdu

APP Kontrolės

1.Vienas APP " galite valdyti kelis prietaisas 2.Vienas įrenginys gali būti valdomas kelių telefono.

Balso Kontrolė

Suderinama su "Google" asistentas & Alexa

Kaip nustatyti Virsta/Sujungimo režimą į PROGRAMĄ?

Elektros Instaliacijos Schema

4 funkcija Garažo vartai atidaryti/uždaryti pagal atgalinės atskaitos
Darbo Įtampa 7-32V ,85V-250V
Belaidžio Tipas Tik 2.4 GHz, o ne remti 5G
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Mobiliojo Telefono APP
Funkcija 5 Garažo durų atidarymo/uždarymo balsu
Modelio Numeris 2ch wifi jungiklis
Medžiaga ABS+PC
2 funkcija Garažo vartai atidaryti/uždaryti pagal grafiką
Prekės Pavadinimas Scimagic-RC
alexa "Amazon " echo", "Google" Asistentas Parama
3 funkcija Garažo durų atidarymo/uždarymo su APP pranešimą stumti
Funkcija 1 Garažo durų atidarymo/uždarymo telefonu APP
Režimas Virsta Susikabinti Savaiminio fiksavimo
Funkcija 6 Garažo durų atidarymo/uždarymo istoriją įrašyti

Panašūs produktai