925 Sterlingas Sidabro Karoliai Dvigubo Sluoksnio Grandinės Natūralių Gėlavandenių Perlų Choker Karoliai & Pakabučiai Moterų kolye Papuošalai

€4.16

-35%

€6.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: naktinis klubas stiliaus marškiniai, šefas kukuliai, naktinis klubas stiliaus džinsai, išlaikyti šiltas vilnos mišiniai, žvejybos įdomus fishhooks, naujas čin zi sg fedoras, šefas kiaušinių įrankiai, sumažinti plaukų skutimosi peiliukus, naujųjų metų gfts radijas.

1. mes laivas ir visi mūsų daiktai visame pasaulyje per 48hours kinija paštu registruotu paštu/ePacket/kinija po eilinio mažas paketinių/DHL/EMS.

Laivybos būdas priklauso nuo to, iš viso pinigų užsakymo

2. Kartais tai gali užtrukti iki 4-7 savaičių, nes griežtai pasirinktinį Patikrinimą. 3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 4.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 5.Po išsiunčia paštu(rodyti laukia pirkėjas gauna prekes), Mes negali keisti adresas nebėra,todėl prašome patikrinti adresą prieš tai. 6.Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

1) Jei produktai nėra patys, kaip desription arba skaldytų tranzito.Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas ir fotografavimas ,Mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums. 2) Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas elementus, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir reikia mokėti už laivybos išlaidos 3), galite susisiekti su mumis palikdami mums pranešimą pagal tą įsakymą dėl www.restapa.lt arba Trademanger, Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu

Jei turite kitų klausimų ar norėtumėte daugiau informacijos, bet mūsų daiktų, prašome nedvejodami kreipkitės į mane dėl mano trademanager .Tačiau, jei jūs jį gauti, kai jūs gaunate daiktą, Jeigu jūsų netenkina tai, prašome susisiekti su manimi pirmasis, ir aš jums išspręsti klausimą su savo pasitenkinimą , prieš paliekant atsiliepimą .

Function1 Vestuvių, Vestuviniai Drabužiai, Reikmenys
Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Lytis MOTERIS
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Elemento Tipas Karoliai
Function2 Mados Sagė ir Smeigtukai/Mikro Nutiesti CZ Gėlių Sages
Stilius Mielas/Romantiška
spalva juoda,rožinė aukso,balta,pilka
Svoris 3g
Pagrindinis Akmuo Cirkonis
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Modelio Numeris X07
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Dovana Draugas,mama, žmona,Mergina / Žmona / Mama/ Draugai/naujieji Metai,Valentino
Pakabukas Dydis mm
Proga Jubiliejų, Įsitraukimas, Dovana,Pobūvių,Vestuvių
Medžiaga 100% 925 Sterling Skiedra
Paramos Didmeninės Taip, Didesnis Užsakymas, Daugiau, Nuolaida, Susisiekite Su Mumis
Prekės Pavadinimas ZSHANSGL
Formos\modelis GEOMETRINIO
kilmės vieta Kinija
Pakuotė Burbulas Paketas /Carton
Aplinkos Apsaugos Standartas Švino, Nikelio, Kadmio nemokamai
Pažymos Tipą GDTC

Panašūs produktai