LouisWill Sporto Juosmens Maišelis Maišas Vyrų Kryžius Body Bag Krūtinės Maišelį Moteris Nailono Pinigų Ir Telefono Juosmens Diržo Krepšys, Atsparus Vandeniui Reguliuojamas

€7.04

-38%

€11.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: krepšys, diržas vyrams, bumbag, karvės odos krūtinės krepšys moterims, inkstai moteris, atgal kišenė kuprinė, krepšys krūtinės moterims, maišelis diržo telefonai, kuprinė kryžius, kryžiaus pack, krepšys bananų.

【Aukštos kokybės medžiagų,】 Tai wasit pakuotės yra pagamintos iš aukščiausios kokybės medžiagų.Nailono ripstop, drobė diržas diržas, kad šis juosmens paketai yra daug patvaresni ir minkštos rankos jausmas.

【Mažas kūnas didelės talpos】25x4x10cm;Multi atskiros kameros,Užtenka turėti mobilųjį telefoną(tinka telefonams, ekrane pagal 5.6"), pasą,bilietą,mažos piniginės ar kitų smulkių daiktų.Jūs niekada jaustis nepatogūs su juo.

【Atsparus vandeniui 】atsparus Vandeniui juosmens paketą splash arba lašas vandens, ne take it į vandenį

【Lankstus ajustable juosmens diržas】Reguliuojamas polyweb juosmens diržas,juosmens dydis yra iki 50 cm, gražus kasdien ir kelionių fanny pack,priedai extended band dirželiai šis juosmens krepšys gali būti perkami labai didelis juosmens

Modelio Tipas Kietas
Pagrindinė Medžiaga Poliesteris
Formos Statinės formos
Prekės Pavadinimas Louiswill
Lytis Unisex
Stilius Atsitiktinis
Elemento Tipas Juosmens Paketai

Panašūs produktai