Kilimėliai Viešbutis Grindys ir Įėjimo Dezinfekavimo Kilimėliai Yra būtinas Saugos

€5.37

-30%

€7.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: goth kambarys, gėlių makiažas, lūpų dažai matt, durų kilimėlis, Kilimas, słomianka, pagalvė san, goth kilimas, pledas sofa, grindų kilimėlis.

Savybės: -Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, nėra lengva išnyks, kvėpuojantis, o ne deformuoti. -Dugnas pagamintas iš neslidžios ir dėvėti, atsparus viršų medžiaga, kuri nebus pažeisti grindų. -Lengva valyti purvą ir patogu vaikščioti. -Priimti sauso ir šlapio atskyrimas dizaino veiksmingai valyti ir slopina bakterijų. -Tinka interjeras, eksterjeras, koridorius, vonios kambarys, grindys, virtuvė, gyvenamasis kambarys, miegamasis.

Aprašymas: Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir neslidus.Gali būti naudojamas vonios, virtuvės ir miegamojo durų kilimėliai.Naudojant sauso ir šlapio atskyrimas dizaino, efektyviai valyti ir slopina bakterijų.Į słomianka yra super absorbcijos pajėgumas ir yra lengvai valomas.Galite įdėti jį prie durų, kaip kūrybinės kviečiame prisijungti prie nustebinti savo draugus.

Techniniai duomenys: Medžiaga:audinys Dydis:80x45x 2cm

Paketą Sudarė: 1*kilimėlis

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

modelis Pledas
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 80x45x2cm
Užpildymo Medžiaga Natūralaus pluošto
Medžiagos Tipas PVC

Panašūs produktai