Automatinis Hair Curler Geležies Belaidžio Garbanoti Geležies LCD Ekranas Keramikos Garbanotas Oro Curler USB Įkrovimo Curler Oro Garbanoti Lazdelė

€21.06

-33%

€31.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ios akmenslydis geležies, nike uptempo, aut hair curler, hair curler, giliai dvejoti, curl plaukų geležies, dison oro wrap, airwrap dyson, airwrap styler, baseus 100w usb c usb.

Instrukcijos: labai svarbu !!!!!

1. Po produkto gavimo, prašome įkrauti daugiau nei 3,5 valandos, siekiant užtikrinti, kad produktas yra visiškai įkrauta; įkraunant akumuliatorių pozicija ekrane bus, jei jis negali būti apmokestinami, prašome susisiekti su pardavėju laiku; 2. Pilnai įkrauta, prašome paspauskite ir laikykite mažą mygtuką dešinėje įjungti telefoną.Jūs turite paspauskite ir palaikykite nuspaudę, kol ekrane užsidegs, apie 3-15 sekundžių 3. Jei jums reikia nustatyti įvairias funkcijas, pvz., temperatūra, laikas, kairės ir dešinės, ir t.t., prašome paspauskite mažą mygtuką dešinėje pirma, jūs pamatysite funkcija mirksi, paspauskite kairįjį mygtuką, norėdami nustatyti, paspauskite dešinįjį mygtuką dar kartą, kad patvirtintumėte ir prisitaikyti prie kito Reikia koreguoti padėtį.Pavyzdžiui, jei jums reikia reguliuoti temperatūrą, jums reikia laikyti paspaudus mažą mygtuką dešinėje kol pamatysite pozicija temperatūra rodoma ekrane mirksi, galite paspausti mygtuką kairėje, norėdami prisitaikyti prie jūsų tinkamos temperatūros, paspauskite dešinįjį mygtuką dar kartą, kad patvirtintumėte, ir t.t. 4. Nustatę jūsų tinkamos temperatūros ir laiko, galite įdėti jūsų plaukai garbanoti geležies, tada paspauskite big mygtuką esantį virš produktą, galite leisti eiti išklausęs eilutę garso du kartus, ir tada laukti metu jūs nustatote, kad padaryti iš savo plaukų 5. Jei jūs negalite naudoti ją paprastai ar turite tai, ką jūs nesuprantate, kad pagal minėtas metodas, prašome nedelsiant susisiekti su pardavėju, prašome neatidaryti ginčą ir palikti komentarą !!!

Specifikacija:

Baterijos talpa: 5000mAh Akumuliatoriaus įtampa: 3.7 V Baterija vatų valandos: 9.25 Wh Baterijos tipas: Ličio jonų baterija Įkrovimo laikas: 3,5 val. Naudojant laikas: nuolat naudojant laiko apie 40 minučių Temperatūra pavara: 150℃ 160℃ 170℃ 180℃ 190℃ 200℃ USB ilgis: 58±5cm Prekės dydis: 19x5.6x4.9cm

Ypatybė:

【Greitai, Šildymo】Profesinės turmalinas keraminiai barelį, greitai šildymo ir suteikia jums sklandžiai, masyvi blizgesį ir purios garbanos be visų žalos. 【LCD Ekranas】Didelis LED ekranas pristato aišku, temperatūros, kryptį, ir laikmatis, jis pateikia suprantamesnis ir patogu naudoti. 【Efektyvų ir Saugų】Mūsų plaukų suktukai gali būti šildomas greitai ir jo belaidžius dizainas gali padidinti savo modelio efektyvumą.Jis yra įrengtas saugus ir netoksiškas izoliacinės medžiagos viduje garbanoti kambario, kuris gali apsaugoti nuo nudegimo, kai jūs jį naudoti. 【Temperatūra/Laikmatis/Kryptis Reguliuojamas】150-200℃ temperatūros pasirinkimai, 8-18s auto garbanoti laikmačių, taip pat garbanoti kryptimi (kairėje ir dešinėje) kartu leidžia suformuoti tobulas, birių ar stora garbanos lengvai, sutaupyti daug laiko. 【USB Įkrovimo & Power Bank】Built-in 2500mAh ličio-jonų baterija leidžia super patogus bevielio ryšio naudojimo.Tuo tarpu jis taip pat gali būti naudojama kaip maitinimo bankas. 【Lengva Naudoti ir Nešiojamieji】barelį bus auto suktis aplink ir wrap skyriuje plaukų į garbanoti kolegija.Paprasta nešiotis, keliaujant, gali riesta jūsų plaukų bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje, toli nuo problemų su linija.

Kai Pirkėjas Rodyti

Išsamiai Parodyti

Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Prekės Pavadinimas UKLISS
Sertifikavimo ce
Skersmuo šilumos laidininkas 21-30 mm
Maitinimo Laido Uodega Surinkimo Režimas Fiksuotas, Ne sukiojamomis
Produktas Belaidžio Hair Curler
Galia 60W-100W
Modelio Numeris 120
Maks. temperatūra 200 °C
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Punktas belaidžio akmenslydis geležies
Termostatas Padarinių Segmentai 10
Dydis Hair Curler
Medžiaga Plastikiniai
Įtampa 100-240v (Dual voltage)
Kilmės KN(Kilmės)
Matmenys Šildymo Plokštė Kita
Min. temperatūra 160 °C
Medžiagos šilumos plokštelė/juostelė Turmalino keramika
Taikoma plaukų Dry & wet
Tarnavimo šilumos plokštelė/juostelė Daugiau nei 50 000 kartų
Funkcija USB Įkrovimo
Tipas Daugiafunkcinis curler/tiesinimo priemonė
Temperatūros Reguliatorius Skaitmeninis
2 funkcija Įkrovimo Laikmatis

Panašūs produktai