Cute Kačių Vazonas Gyvūnų Keramikos Vazonas Vaza Sultingi Augalai Vazoninių Kaktusas Sodinamoji Gėlių Kompozicijų Sodo Dekoro Balkonas

€8.74

-42%

€15.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bonsai rose, afrikoje sultingi, šiaurės vaza, jardin, augalų puodą, puodą, raudonas medis, molio gėlių puodai, miško samanų, vaza.

Keramikos Sodo Puodai Cute Kačių Sultingi Sodinamoji Augalų Bakas

Savybės:

1. Unikalus ir Mielas: Mielas atrodo tvirtesnis vizualinį.Ypač, kai ji, apsodinti gražus mažytis succulents, kad bendrą išvaizdą, linksma ir miela.Puiki dovana idėja, vaikų ar kačių mylėtojas!

2. Kelių priežasčių: mažos gėlių vazonus, tinka maža succulents, mini kaktusas, žolės, oro augalams, arba dirbtiniai augalai.Rodoma kačiukas su animacinių filmų išvaizdą, padidėjo augalų savininko puikus saldus atmosfera, kuris gali rodyti, kad jūsų mėgstamiausia augalų labai gerai.

3. Aukštos Kokybės Medžiagos: Keraminės medžiagos daro jį švarų ir paprasta, tinka bet koks saldus namų dekoro.Puikus dekoravimo palangės, darbastalio, valgomasis stalas, lentynos, vaikų kambarys, miegamasis, tualetas, virtuvė, terasa.Sodinimo Patarimai : Ateina su nutekėjimo skylę dugne, kad nutekėtų vandens perteklius.

4. Platus Paskirtis: Šis bankas yra ne tik gėlių puodą, bet taip pat rankdarbių.Lengvai suderinti savo šeimos stiliaus stalai, parduotuvės, grindys, skrybėlės, padaryti juos stipresnis, stabilus, saugus ir netoksiškas, tinkamas naudoti vidaus aplinkoje

5. Paketą Sudaro: 1*vazonas ir 1*katė šalikas. (Augalai nėra komplekte) dydis katė sultingi bankas yra apie 15 * 9cm/5.9 * 3.5 colių.

Techniniai duomenys:

Dydis: apie ilgis * aukštis-15 * 9 cm (5.9 * 3.5 colių)

Tipas: gėlių vazonas

Medžiaga: Keramika

Naudokite formą: grindų tipas

Stilius: cartoon

Taikymo scenarijų: stalai, parduotuvės, grindys

Grynasis svoris: apie 400g

Spalvos: žalia, balta

Pakavimo Sąrašas:

1*Keramikos Vazonas

1*Katė Šalikas

Naudojimo Sąlygos Desktop
Kilmės KN(Kilmės)
Apdailos Nedengti
Medžiaga
Stilius Modernus
Tipas Darželio Puodai
Modelio Numeris Cute Kačių Uodegos Vazonas
Yra Protingas Prietaisas No
Naudojamas Su Gėlių/Augalų Žalia
Rinkinys Tipas No

Panašūs produktai