OLOTDI Anglies Pluošto Galinis Kamieno Įkrovos Spoileris Lūpų BMW F34 3 Serijos GT, 2013 Iki Automobilių Tiuningas, Automobilių Priedai

€137.50

-6%

€146.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: galinis spoileris bmw 1 serijos, f20, bmw e87 spoileris, f34, kalendorius bmw gt f34, bmw f34 gt šviesos, bmw f34 priekiniai, radijo bmw 120, "android" radijo bmw e81, "android" bmw f20, f20 spoileris.

Sveiki atvykę į OLOTDI Oficiali Parduotuvė!

Gamyklos Tiesioginiai Pardavimai!Jei produktas yra sandelyje, reikia 10 dienų.

Perskaityti Prieš Perkant

Prašome siųsti mums savo nuotrauką iš savo automobilio, norėdami patikrinti, ar įtaisyti pirmas!Pagal jūsų užsakymą,mes įdėti 3M Juosta ir Varžtais į paketą taip, kaip reikia , nes kai kurios dalys gali prireikti (jei jums jų reikia,pls leiskite mums žinoti:) Drop laivyba ar didmeninės yra GERAI.

Produkto Pristatymas

Susisiekite su mumis jei jums nerimauti statusą sklypo įteikimo metu.Jeigu jums reikalinga sąskaita faktūra, muitinės,prašome palikti savo el. pašto adresą,kad aš galiu siųsti sąskaita faktūra jums.

Sklypas Rankoje

Kai prisijungiate prie sklypo,prašome patikrinti sklypą, ar jis yra pažeistas, ar ne.Jei produktas buvo sugadintas,prašome fotografuoti paketą ir stebėjimo popieriaus,ir tada siųsti nuotraukų į mus ,mes galime Naudoti šį įrodymų teigti, logistikos įmonės.Taip pat,mes išsiimti naują produktą, jūs arba grąžinti jums.

Garantinis Aptarnavimas

Jei pastebėsite, kad produktas yra geros kokybės ir gerai sumontuota,prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Jei ne,siųskite nuotraukas ir vaizdo įrašus į mane,ir tada man galite patikrinti su mūsų specialistą, kad padėtų problema.

Jei turite kokių nors klausimų, s , prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes susisieksime su jumis per 12-48 valandas.

Paskirties Transporto priemonės galiniai kamieno
Kilmės KN(Kilmės)
Gamintojas Dalies Numeris bmw f34
Elemento Ilgio 118cm
pateikti Varžtai
Šalis/Regionas Gamyba CN
Prekės Svoris 1kg
Elemento Aukštis 10cm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Modelis, Metai 2013 m. 2014 m. 2015 m. 2016 m. 2017 m.
Prekės Pavadinimas olotdi
Elemento Plotis 15cm
Elemento Tipas Spoileriai
Specialios Funkcijos spoileris
Kitos Dalies Numeris f34
Mainų Dalies Numeris f34
Modelio Pavadinimas Spoileriai
Medžiagos Tipas Anglies Pluošto

Panašūs produktai