Porų Švaresnis Blackhead Valiklis Vakuuminis Veido Odos Priežiūros Siurbimo Juoda galva Juodi Taškeliai, Inkštirų, Spuogų Šalinimas, Gilaus Valymo Priemonė

€8.42

-54%

€18.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cleaner akučių, bac kompostas, "blackberry" sėklos, švaresnis dulkių akučių, veido valiklis juoda, juodu tašku, juoda siurbimo galvutė, juoda hed valiklis, juoda galvos kaukė, vietoje švaresnis dulkių.

Elektros Inkštirų Artefaktas Porų Valymo Priemonė Karšto Suspausti į Eksporto Spuogai Blackhead Grožio Priemonė

Aprašymas:

*1. Multi-galvos blackhead spuogų šalinimo vakuuminio aparato numatyta, 4 režimai ir 5 skirtingų siurbimo patarimų, kaip užtikrinti, kad porų valiklis tinka visų tipų odai.Pasirinkti įvairių profesinių patarimų, kad tiktų skirtingiems odos tipams.

*2. Naujausios kartos Ralthy yra stipri siurbimo galia ir gebėjimas remontuoti pažeistą odą.Keturių rūšių-karšto suspausti funkcija gali atverti poras ir geriau skatinti blackhead metrų į poras ir pašalinti purvo ir kruopščiai valyti.Ir būtinai pabarstykite karšto rankšluostį ant veido, pirmiausia sušvelninti inkštirų.Tuo pačiu metu, šilumos masažas gali padaryti jūsų oda stangri ir švelni.

*3. Teisingai pašalinti inkštirus pagal tikslius sąlygas.Tiesiog pašalinti inkštirus, jis negalės odos.Prieš naudojimą, prašau, karšto spauda, jūsų oda 5-10 minučių, atidaryti savo poras ir naudoti blackhead skystis, taip, kad jūs galite pamatyti poveikis aiškiai.Tai yra saugus būdas jums pagerinti savo grožį.

*4. Kompaktiškas dizainas ir ekranas yra integruota į blackhead šalinimo įranga, todėl operacija patogiau.Jūs galite gauti likusius baterija ir elektros energijos kiekis, kurį pasirinkti.Šis porų švaresnis taip pat turi USB įkrovimo lizdas.

*5. Atitinka ergonomikos ir dirbti projektavimo principai.Šio elektrinio odos valiklis blackhead gavybos įrankis yra belaidis dizainas.USB įkrovimo kabelis, vieno įkrovimo, gali palaikyti puikią budėjimo laikas.Vaizdo LED ekranas, baterija tolerancijos ir siurbimo galia yra aišku iš pirmo žvilgsnio.Puiki dovana savo meilužio.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Blackhead Valiklis

Įėjimas: 5V/1A

Galia: 5W

Vakuumo slėgis: 30-50cmhg

Dažnis: 50-60 Hz

Gaminio dydis: 17.5*4.5*4.5 cm

Produkto svoris: 138g

Pakuotės dydis: 20*6*5cm

spalva: Balta

Pakavimo sąrašas:

1 * Blackhead Valiklis

5 * Siurbimo Galvutės

1 * USB įkrovimo kabelis

1 * Instrukcija

Pastabos:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Prekės Pavadinimas panelė rožė
Standartinė Įtampa 220V
Feature4 Dulkių Blackhead
Feature12 Odos Priežiūros Priemonės
Tipas Blackhead Valiklis
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Gamybos procesas Mašina Padarė
Funkcija Veido Švarus
Feature3 Spuogų Šalinimo Mašinos
kilmės vieta Kinija
Prekių Kokybės Sertifikavimo FCC
Dydis 17.5*4.5*4.5
Kilmės KN(Kilmės)
Feature1 Blackhead Valiklis Mašina
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris 00
Feature2 spuogas šalinimo įrankis

Panašūs produktai