NYAA Dinozaurų Dušo Užuolaidos Pavojingų Dinozaurų Ašarų Iki Popieriaus Sienos Vaizdas Baisu Pertraukos Dekoracijos Audinio Vonios Užuolaidos

€14.74

-18%

€17.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: animacinių filmų dinozaurų užuolaidos, vaikai ryklys dušo užuolaidos, funko pop gana mažai melagiai, užuolaidos vonios blizga, dušo užuolaida, audinio dušo užuolaidos chic, paprastas dušo užuolaidos linijinės, vempaire dušo užuolaidos, vonios kambario užuolaidų dinozauras, vaikai užuolaidų.

Medžiaga:100% Poliesterio pluoštas Spalva: Kaip nuotraukoje Pakuotė:1 vnt Dušo Užuolaidos Kaina yra už 1 vnt Dušo Užuolaidų PASTABA: W reiškia, plotis, H reiškia, aukštis!! 1.Kaip apšvietimo efektai, spalvos objektų gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos. 2.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl ( 1-3cm ) hemming. 3.Mes galime padaryti paprotys, kad bet kokio dydžio norite, ir naudoti nuotraukas galite atsiųsti man. 4.Daugiau stilių, didesnio dydžio, sumaišykite, kad arba siųsti klausimą, pls nedvejodami susisiekite su mumis.

Pristatymas 1.Užsakymai tvarkomi per 1-7 dienas nuo apmokėjimo, pagaminti ir patikrinti. 2.Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus yra be tarptautinio sekimo numerį, kuris gali būti stebimas, kai sklypo palieka Kiniją. 3.Greičiau ir Saugiau pristatymo, mes rekomenduojame jums pasirinkti pristatymas per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket ar www.restapa.lt Standartinis Pristatymas 4.Mes pasirūpinsime, pristatymas pagal adresą, kurį pirkėjas suteikia, todėl prašome patvirtinti ir patikrinti adreso informacija jums užpildyti www.restapa.lt. 5.Jei jums nereikia gauti savo daiktą per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis.Mes tai patikrinti jūsų.

Atsiliepimai 1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. 2.Prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą ir 5 Žvaigždžių,jei esate patenkinti elementus.Būsime dėkingi, jei galite skelbti nuotraukas elementus. 3.Jei turite kokių nors klausimų apie produktus ar mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes padarysime viską, kad išspręsti visus klausimus ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Grąžinimas ir Mainai

1.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti daikto, kuris yra sugedęs ar blogai.

2.Nepamirškite grįžti elementą nepanaudotų būklės ir laikykite originalioje pakuotėje, įskaitant dėžutės ir etiketės.

3.Prašome grąžinti sugedusį ar klaidingų prekės per 7 dienas nuo gavimo.

4.Mes neturime leisti grąžinamąsias išmokas arba mainų, nes proto & laivybos mokestis yra negrąžinamas.

Individualizuotos paslaugos Custom paslaugą teikia
Prekės Pavadinimas VIXM
Pavadinimas Terminio Pernešimo Spausdintuvas Dušo Užuolaidos
Drop laivyba Taip
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Dydis Pasirinkti
Pakuotė 1 dušo užuolaidos ir 12 plastikiniai kabliukai
modelis Animacinių filmų
Medžiaga Atsparus Vandeniui Plaunamas Poliesterio Audinio
Stilius Japonija Stilius
Modelio Numeris VIXM
Kategorijos Vonios Kambario Produktai
Reitingas A+
Funkcija Išvengti vandens purslų iš dušo kabina

Panašūs produktai