Peripage A6 Mini Foto Spausdintuvas Nešiojamų Šilumos Kišenėje Spausdintuvo Inkless 304dpi Belaidžio "Bluetooth" PC "IOS", "Android" Minkštas Atveju

€37.52

-39%

€62.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: portabl spausdintuvą, mini pc langas 10, dtf spausdintuvą, mini spausdintuvą, spausdintuvo, popieriaus phomemo, hp, mini foto lazerinis spausdintuvas, uv spausdinimo, housses pc.

Spausdinti savo geriausius prisiminimus ir jas amžinai!

Pocketprint yra kompaktiškas spausdintuvas, specialiai sukurtas siekiant galės spausdinti nuotraukas ir tekstus su jūsų telefoną naudodami "bluetooth".Geriausia dalis?

Jis naudoja terminio spausdinimo, kuris reiškia, kad nereikia jokio rašalo spausdinimo!Tai greičiau, lengviau, patogiau ir pigiau, nei bet kokios kitos formos spausdinimas!Atsisiųsti mūsų nemokamą programėlę, skirtą "Android" / " IOS " ir atspausdinti visas savo selfies ir nuotraukos tauriųjų momentus, paspaudus mygtuką!

Į 304dpi spaudinius iš nuotraukos ar pastabos aiškiau nei 203dpi egzempliorių.

Mini Mielas Paprastas Spausdintuvas Išvaizda

NEMOKAMA programa, galite gauti NEMOKAMĄ PROGRAMĖLĘ, pavadintą Peripage iš "Google Play" ir "APP store", kurioje galite prijungti savo telefoną prie spausdintuvo per "bluetooth".

Su galingų funkcijų, nesvarbu, Ar tai spausdinimo jūsų pastabas, jūsų rasė sąrašą, arba net užfiksuoti gerų akimirkų su savo šeima ar draugais, GZM5804 Spausdintuvas bus rūpintis viskas. Reklama Nuotraukų Spausdinimas tiesioginis TERMINIS Spausdinimas, sutaupyti šimtus eurų atnaujindama tradicinių rašalo kasetes.Etiketės Spausdinimo Ne tik palaiko spausdinimo darbų, tačiau taip pat spausdinimo etikečių, kurios gali padėti jums klasifikuoti įvairių dalykų savo gyvenime, dokumentai ir t. t.OCR Pripažinimas Gali padėti jums nustatyti, teksto, paveikslėlių ir atspausdinti jį Rėmė AR ORIGINALUS AR foto, tiesioginis 15 sekundžių garso ir vaizdo."Android" & iOS & Kompiuterių SUDERINAMA su visais išmaniaisiais telefonais rinkoje!Nors tai yra tik 58mm pločio, ji yra lengva atlikti ir nereikia rašalo.Nėra rašalo, nr. juostelės ŠILUMOS tiesioginis Spausdinimas, sutaupyti šimtus eurų atnaujindama tradicinių rašalo kasetes.

Su elegantiška, paprasta, formos ir kompaktiškas dydis, kad puikiai kišenėje ar krepšyje.Integruota baterija leidžia jį nešiotis visur, sutaupyti laiko, energijos ir pinigų.

Kažkas, ką jums reikia

1. 1 Metai-Popierius: Šis rūšių popieriaus tik galite laikyti apie 1 metus, tai tinka bandymo spausdinimas ir laikino saugojimo poreikius.

2. 10 Metų Knyga: Šis rūšių popieriaus tik gali laikyti apie 10 metų, tai tinka, kad reikia saugoti ilgiau nei vienerius metus, pvz., nuotraukos, pažymi,, ir tt.

3. Apsauginiai korpuso: plastiko apvalkalo ir silikono apvalkalas yra.

Gyvenimo Naudinga Asistentas

Taip atsiliepimus visi kilę iš mūsų gerbiami klientai!

Juoda Spausdinimo Greitis 0
Modelio Numeris GZM5804K
Operacinės Sistemos dėl "android", "ios", "windows"
Prekės Pavadinimas GZQIANJI
Maksimalus Popieriaus Dydis 58mm
Popieriaus Tipas terminis popierius,etiketės,popierius, lipdukas, popierius
Sąsajos Tipas "Bluetooth"
Po pardavimo Paslaugos Parduotuvė Trys Garantijos
Palaiko Tinklo Spausdinti Laidinio/Belaidžio Ryšio
Vidinė Atmintis NĖRA
Naudoti Terminis Spausdintuvas
Dvipusis Spausdinimas No
Prašymas Asmens Darbo Valdymo
Pradžios Data 2015 m.
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva Spausdinimo Greitis 0
Svoris 1.5kg
Popieriaus Tiekimo Režimas vadovas
Medžiagos Tipas terminio popieriaus
Dydis 79*79*42mm
Tipas Terminis Spausdintuvas
Dot Matrix Printer Tipas Universalus bilietų spausdintuvas
Įtampa 100-240V
Palaikomos kalbos Anglų, Ispanų, Rusų, Korėjiečių, Japonų, Tajų, Portugalų
Maks. Rezoliucija 300 dpi
Rašalo NEREIKIA
Spausdinimo Greitis 40ppm

Panašūs produktai