600X skaitmeninis mikroskopas, elektroninis vaizdo mikroskopu 4.3 colių HD LCD litavimo mikroskopu telefonu remontas didinamasis stiklas + metalas stendas

€37.60

-42%

€64.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: microscop trinokulinis, mažas mikro kamera 4k, tkdmr tv160, pramonės elektroninių mikroskopų, monokuliariniai telescop, microscop 3000x, microscop, kamera microscop, eakins lcd mikroskopą, mikroskopo ir 1000x.

600X skaitmeninis mikroskopas, elektroninis vaizdo mikroskopu 4.3 colių HD LCD litavimo mikroskopu telefonu remontas didinamasis stiklas + metalas stendas

Privalumas 1:

Vertikalus mikroskopai buvo svarbus trūkumas, nes jie yra naudojami daugelyje taikomųjų programų, tokių kaip lydmetalis ant Pcb, modelis paskyrimą kai kurie mažyčiai lustai, ir metalai, ir tai lengva pamiršti apie objektus, dėl atspindys.

Mūsų produktas konkrečiai aptariamas šis klausimas.Tai yra kampas, reguliuojamas skaitmeniniu mikroskopu, kad išsprendžia problemą didelio atspindžio.Tai puiki patirtis elektronikos techninės priežiūros pramonė, svarbu pažymėti, kad.Ši mašina turi ilgesnis intervalas nei kiti, nes jis turi tikrą sumą kambarys veikti.Tai yra labai patogu naudotis pincetu, elektros lituoklio ir kt. pagal jūsų mikroskopas

Privalumas 2:

Dauguma kitų mikroskopai yra dviejų greičių didinimą, arba per didelis, arba per mažas.Visada bus visual apgailestauju.

Pagrindiniai parametrai:

1: Pixel: 12 megapikselių HD

2: ekranas: 7 colių HD LCD ekranas.

3: Didinimas: 1-600 × nuolatinio stiprinimo sistema.

4: Atstumas tarp objektų: 10MM iki begalybės (skirtingi atstumai atitinka skirtingus kartotiniai)

5: Plug-in ar built-in ultra-ličio bateriją.

6: Šešiolika kalbų sistemas: anglų, ispanų, rusų, korėjiečių, Japonų, Tajų, hebrajų, Portugalijos, vokietijos, prancūzijos, Italijos, Turkijos, čekijos, Lenkijos, Tradicinė Kinų, Supaprastinta Kinų.

Reikšmingų patobulinimų:

Kad aprašymas

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Savybės Skaitmeninis
Drawtube Monokuliariniai
Teorija Video Mikroskopas
Modelis 9000
Tipas elektroniniu mikroskopu
Tikslas Objektyvas Stiprinimo Koeficientas 300
Prekės Pavadinimas TKDMR
Taikoma Objektų Stiprintuvas
Didinimo Koeficientas 500X - 1500X
Svoris 735
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Priemonė Stiprinimo Koeficientas 600
Modelio Numeris XWJ01
Okuliaro Stiprinimo Koeficientas 2
Sertifikavimo CE

Panašūs produktai