PC Atveju Maitinimo Mygtuką Perjungti V6 Dual USB jungtys Vandeniui Stalinio Kompiuterio Mygtukas ON/OFF Jungiklis PCI Jungtis Jungiklis

€3.49

-19%

€4.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pc maitinimo jungiklis, juoda pci laikiklis, pc maitinimo testeris, mygtuką kompiuterio galia, po usb, lauke putų, mygtuko paspaudimu pereiti, pci riser, pcie express x16 stove, pcie usb.

V6 Dual USB jungtys Vandeniui Stalinis Kompiuteris PC Atveju Maitinimo Mygtukas ON/OFF Jungiklis Paramos PCI Jungtis

Ypatybė:

1. Atsparus vandeniui ir moistureproof dizainas, supaprastinti arc dizainas.Apačioje su drenažo skylę, netyčinio skysčio purslų nėra lengva išsilaikyti ant paviršiaus.

2. Dual USB perdavimo sąsaja, raudona USB sąsaja palaiko greito įkrovimo funkcija mobiliajame telefone.(raudona USB gali tiekti maitinimą, ir negali perduoti duomenis).

3. PCI išplėtimo lizdas, laidų montavimo, yra patogiau, nei tradicinis integruotas vielos išardymą.

Naudojimas:

1. Interneto juosta: prie stacionaraus judriojo ryšio jungiklis, kompiuterio atveju gali būti užrakinti paspaudus boot / paleisti iš naujo mygtuką ant darbalaukio mobiliojo ryšio jungiklis.

2. Namų ūkyje: Deja, mygtukų skydelis yra sugadintas, ir gali būti išgelbėti paliko mobiliojo ryšio jungiklis, be reikia dėti dideles pastangas, kad remontas važiuoklės.

Specifikacija:

Spalva: balta

Dydis: apie 9x2.5cm/3.54x0.98"

Svoris: Apie 200g

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek dydis skiriasi dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą.Dėkojame už jūsų suprasti.

Paketai:

1 x PC Atveju Maitinimo Mygtuką Perjungti

1. Visi daiktai bus tikrinamas du kartus ir gerai supakuoti, prieš siunčiant.Straipsniai

bus išsiųstos per 3-7 darbo dienas po to, kai klientai moka užsakymą.Nes mes tūkstančiai kad everydays.Turime pasirūpinti, siuntos vieną užsakymą vieną užsakymą.Mes atsiųsime produktų, jums artimiausiu metu.

2. Mes tik laivas Patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. Ji paprastai trunka apie 20-60 darbo dienų pristatantis sklypo paskirties(už atokiose vietovėse,tai gali užtrukti šiek tiek laiko).Tuo tarpu,galite pasirinkti DHL Express sutrumpinti laivybos laikas, jei jums reikia, kad skubiai.

4. Jei negaunate kad per 60 darbo dienų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą Grįžtamąjį ryšį,mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

1. Jei nesate patenkintas su elementą, kai jūs jį gauti,prašome grąžinti ją grąžinti ją per 10 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti.

3. Mes grąžinsime jums visą pinigų,upone gavimo elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai apima.

4. Jei prekė yra pažeista transportuojant ar negali būti naudojamas įprastai,prašome susisiekti su mumis nekilnojamojo nuotraukas elementus ir mes grąžinsime jums pinigus.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas!

I f gausite, kad ir ji yra geros būklės,mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti 5-Žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų dėl šio sandorio.

Priešingu atveju mes būtume dėkingi, jei galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant 1-os iki 3-Žvaigždučių Atsiliepimus,mes su malonumu tenkinančio sprendimo.

Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Mygtukas mygtuką ant pc
Sertifikavimo NĖRA
Tipas Switch Kabelis
Maitinimo mygtukas pc įjungimo mygtuko ir usb
Prekės Pavadinimas VKTECH
Modelio Numeris PC
Produktų Statusas Sandėlyje

Panašūs produktai