Raumenų Galia Kamuolys Virvė-pradėti Riešo Kamuolys Treneris Atsipalaiduoti Giroskopas Power Ball Gyro Rankos Exerciser Stipriklis Fitneso Įranga

€7.89

-8%

€8.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yunmai gyro ball, power ball, powerball, led riešo kamuolys treneris, m a s k, elastinga riešo kamuolys, tinklinio kamuolys treneris, treneris riešo, metalo gyro ball, rankos imtynių mokymas.

Kaip naudoti: 1, laikydami riešo kamuolys su viena ranka, atidarymo dalies į viršų, kita vertus, bus galvos virvę į skylę centre kamuolys. 2, su nykščio ranka laikydami kamuolį, kampinio kamuolį į priekį, virvę sandariai suvynioti aplink centrą kamuolys centre griovelio. 3, kai virvė aplink centrą kamuolys pusę rato, sustabdyti tekinimo kamuolys centras.Naudoti viena ranka laikyti kamuolį, kita vertus, traukti virvę, greitai ir tegul kamuolys centras pasukti tuo sparčiausiai greitis. 4, iš karto atidaryti dalį žemyn, riešo dalį kamuolys, kol jūs galite pajusti greitį kamuolys gali ir toliau spartinti.Naudoti: 1 apšilimo pratimų įranga, ypač sporto žmonės, tokių kaip golfas, tenisas, skvošas, kriketas, badmintonas, beisbolas, boulingas, krepšinis, lenktynių ir kitų lauko laipioti iki riešo ir kitų sporto šakų. 2. Naudinga daug muzikantų, pvz., pianinas, gitara, būgnininkas. 3. Tinka biuro darbuotojams, nes ilgas valandas, mažiau veiklos. 4. Paaugliai gali naudoti savo pirštus lanksčiai, ir turi šiek tiek padėti, mokytis kaligrafijos, dailės ir muzikos instrumentai. 5. Vidutinio amžiaus ir vyresnio amžiaus žmonėms, siekiant, kad poveikio sveikatos priežiūros paslaugos.

Funkcija Raumenų Relex Aparatai
Modelio Numeris Riešo kamuolys
Tipas Riešo kamuolys

Panašūs produktai