Žalias Dirbtinis Kabinti Gebenės Lapų Girlianda Augalai Vynmedžių Lapus "Pasidaryk Pats" Būsto Apdailos Vonios Kambarys Sodas Šalis Dekoro Privatumo Sienos

€6.58

-38%

€10.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pipirai purtyklė, delphinium, vario garliava, dirbtinė žaluma garliava, ins dirbtiniai augalai, dirbtinių augalų sienos, žalia panelė sienos, ritė elektrinė tvora, ivy vynuogynų etsy, patalpų augalų lentynos.

Žalias Dirbtinis Kabinti Gebenės Lapų Girlianda Augalai Vynmedžių Lapus "Pasidaryk Pats" Būsto Apdailos Vonios Kambarys Sodas Šalis Dekoro Privatumo Sienos

Funkcijos: 1. Aukštos kokybės medžiaga: Pagamintas ekologiškas ir bekvapis aukštos kokybės plastiko, poliesterio pluošto lapų atrodo natūrali ir neblunka pagal saulės ir lietaus.Ji yra atspari aukštos ir žemos temperatūros, senėjimo.Jis gali būti naudojamas lauke ilgą laiką.

2. Privatumo apsauga: tvora lapai dedami pakankamai arti, kad blokuoti stiprios saulės šviesos, ir tuo pačiu leidžia orui cirkuliuoti.Vieta tvora srityje, kad gali būti veikiami.Kai papuošti jūsų namuose, taip pat galite apsaugoti privatumą ir apsaugoti smalsūs kaimynai ir praeiviai pažvelgti į savo slėptuvę.

3. Triukšmo mažinimas: realus lapai taip pat gali vaidinti vaidmenį prekinis, galinis stiklo, sumažinti gatvės triukšmo, todėl jums relaxa.

4. Patogus montavimas ir lengva valyti: tinklelį ant nugaros tvora gali būti vientisai sujungti ir neapdailintais kraštais.Su gera lankstumą, ji gali būti sulenkta.Vynuogių lapai gali išlaikyti evergreen išvaizda ištisus metus be laistymo ir apipjaustymas, lengva valyti ir prižiūrėti.

5. Multi-purpose: dirbtinis privatumo tvora gali būti naudojamas balkonas privatumo ekranas, terasa, apdaila, vestuvių sienų, baras, sienų apdaila, prekybos ženklas, sienų apdaila, restoranas sienų apdailai ir kt.

Specifikacija:

Medžiaga: plastikas

Stilius: arbūzas lapų

Dydis(appprox.): 0.5*1meters, 0.5*3meters

Pakavimo Sąrašas:

1*Dirbtinių Lapų Patikrinimo Roll

Funkcija 1 blokuoti stiprių saulės spindulių
2 funkcija sodo reikmenys
Stilius
Funkcija balkonas Privačių ekranas
Dydis(appprox.)
baro sienos, komercinių pasirašyti sienos dekoro restoranas
realus lapai gali būti priekinio stiklo Triukšmo Mažinimas
3 funkcija Lankstumas
Medžiaga

Panašūs produktai