Yesly Atminties Putų Pagalvės Ortopedinės Pagalvės už Kaklo ir Pečių Skausmas, gimdos Kaklelio Kontūras Ergonomiška Pagalvė Side Miegamoji

€42.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kontūras kaklo pagalvė, žiedas pagalvę medical, latekso pagalvė, užvalkalas atminties putų pagalvės, perlas klijai, latekso medicinos pagalvė, kontūras pagalvė, kūdikio kaklo pagalvė automobilių sėdynės, pagalvė, kaklo pagalvė su užpildu.

Aprašymas: Gamintojas: YESLY Medžiagos: Atminties Putų (Poliuretano) Dydis M: 60X40X10CM (N. W:1.15 kg) Dydis L: 70X40X10CM (N. W: 1.3 kg) Spalva: Mėlyna Naudojimas: Miegojimo Ypatumai: *Pagal ergonomiškas dizainas, Išlaikyti savo stuburo derinimą bet kokioje padėtyje, be vargo, sumažinti skausmą nuo raumenų sustingimas. *3-5 sekundes lėtai atšokusio kamuolio, 50D, atminties putos su optimizuotu stangrumą, išlaiko savo formą ir formų jūsų miegojimo padėtis. *Nuimamas ir plaunamas, ir kvėpuojantis užvalkalas.Pastaba: neplaukite atminties puta ir vengti tiesioginių saulės spindulių.

Pastaba: 1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2.Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl vadovo matavimo,ačiū už jūsų prašome suprasti. 3. Ateina su suspaudimo pakavimo, praeis 30 sekundžių atgauti pradinę formą.Nenaudokite iškart po atidarymo. 4. Dėl gamybos procesų, atminties putos, ji gali būti originalus kvapas.Būkite tikri, kad jis yra nekenksmingas.Leidžiant savo pagalvę, kad oras nuo 1 iki 2 dienų.

Naudoti Patalynė
Dalis Kaklo
spalva mėlyna
Funkcija Masažas
Formos Stačiakampis
Reitingas Klasės
Medžiaga 100% Poliesteris
Įdaru Atminties Putos
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas Taip
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Svoris 1.5-2 kg

Panašūs produktai