220V ES 750W Hot Air Gun Pramonės, Elektros, Šilumos Ginklus Thermoregulator Šiluminės galios įrankis, 2 antgaliai Nemokamai atsarginių šildytuvas 60℃-600℃

€15.52

-42%

€26.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: propano šilumos gun, šilumos gun baterija pramonės, įkraunama šilumos gun, tvarkyti fiat500, šilumos dyzelino pistoletas, gatsby skrybėlę, dėžutė monetai, oro pistoletas karšto, 380v elektros energijos tiekimo, infraraudonųjų spindulių šildytuvas, šildymo kambarys.

Rūšių Žvakės Parinktis

Instrukcijoje elektroninis temperatūros reguliavimo plastiko suvirinimo degiklis

Šis produktas tinka vertus liejimo viršų balta gydymas, plastikiniai aparatūros grįžti gydymas, plastiko suvirinimo remontas gydymas, integrinio grandyno suvirinimas, ardymas gydymo ir elektronikos, chemijos pramonėje plačiai naudojamas. 1. TECHNINIAI PARAMETRAI: 220V ~ 50Hz. 2. Įdėkite degiklio kištuką į elektros lizdą ir laikyti jį gerai pagrįstas. 3, fakelas pereiti iš žemesnio į vidurį (srauto temperatūra, šildymo),ir tada viršutiniame (aukštos temperatūros šilumos),jūs galite atlikti suvirinimo operacijos. 4.Temperatūra suvirinimo degiklis gali būti reguliuojamas nuo 100°C iki 600°C, ir plastiko plokštelė tampa minkštas, kai jis yra šildomas iki 130°C -140°C, su itte slėgis, ji yra pasirengęs eiti.Naudojant Elektroninis Termostatas gauti reikia suvirinimo temperatūra, suvirinimo temperatūra paprastai yra apie 240°C, suvirinimo, turėtų atkreipti dėmesį į, kad atstumas, tarp puodą antgalis ir suvirinimo vietoje. 5, operacijos pabaigos, pirmą jungiklį į vidurinę padėtį, ir tada temperatūros valdymo rankenėlę, kad mažiausia, ir taip apie 2 minutes, ir tada išjunkite maitinimą, taip, kad jūs galite pratęsti tarnavimo degiklis. 6. Don'tlet fakelas iš tavo akyse naudojimo metu, ir jei jums padaryti, atjunkite jį ir nesvarbu, kiek laiko tai trunka. 7, suvirinimo ginklą su šviesos įdėti, kad nebūtų žalos dalis, suvirinimo degiklį ugniai duomenis, ir trumpojo jungimo šildymo laidas. 8. Po šešių mėnesių naudojimo, keli lašai vaiskiai balta alyva turi būti pridėta prie guoliai mikro varikliai, siekiant sumažinti trintį. 9.Nereikia išardyti jį sau, jei esate ne specialistas.

Pakavimo sąrašas

KQ-883 *1 Atsarginės kaitinimo elementas *1 Karšto oro antgalis *2

Apie Siuntos

We will ship savo paketą per 1-2 darbo dienas.Mes gali keisti pristatymas metodas: Mano muitinės, nuotolinio adresas ir pristatymo greičiu.

Garantija Ir Grąžinimas

Mūsų parduotuvėje suteikiama nemokama pakeitimo pavedimais per 30 dienų nuo pristatymo dienos.Užsakymus nuo 1 iki 12 mėnesių, jūs turite mokėti tam tikras užsakymo vertė į gauti pakeisti.Užsakyti vyresniems nei 12 mėnesių, mes suteiksime mažas nuolaidas.

Mūsų Aptarnavimo laikas

Mūsų Darbo laikas yra nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 9:00 iki 6:30 PM Pekino Laiku.Visi užsakymai nebus tvarkomi savaitgaliais ir švenčių dienomis.

Atsiliepimai

Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų,aš atsakyti jums per 30 minučių darbo metu.Mes pažadame jums išspręsti jūsų problemą per 24 valandas.

Svoris 0.85KG
Prekės Pavadinimas KUAIQU
Vardinė Išėjimo Galia 750W
Vardinė Įtampa 220V
Modelio Numeris YTH2-KQ-883
Be Apkrovos Greitis 1200rpm
Oro Kiekis 350-500 L
Naudojimas Komercinės Gamyba
Funkcija Kita

Panašūs produktai