Naujas korėjiečių stiliaus Multi-layer Pasakų Nuotakos Vestuvių Vualiai su Šukos Ilgo Katedra Nuotakos Šydas Mados Nuotaka Priedai

€11.37

-47%

€21.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: wed šydas, 3 sluoksnis šydas, stud padangos, šydas, trumpas šydas, nuotakos žaliojo šydas, vestuvių vail nėrinių ilgai, nuotaka plaukų šydas, vestuvių šydas, ilgas, trumpas, vakarienė rinkinys, indai, stalo reikmenys.

Modle Rodyti

pastaba : tai yra 25cm+40cm+80cm+350cm ilgio , 1,5 m pločio

Mes priėmimo laiko apie 7 dienas.bet kažkada, kad reikia daugiau,ir jei jūs skubiai galite pastabą už mus,mes galime padaryti už jus 3 dienų.

Įprasta, kad mūsų produktas numatytasis pristatymo būdas yra www.restapa.lt Standartinis Pristatymas,kuris yra lėtas,normalus apie 7-45 dienų,gal reikia daugiau laiko.

taigi, jei esate skubiai galite pasirinkti, greitas pristatymas,pavyzdžiui, DHL,normalu, kad reikia 3-10 dienų,bet kai kurie šalies reikia daugiau dienų,pavyzdžiui, čilėje,brazilijoje,argentinoje ir kt.

ar jūs galite taip pat pasirinkti Pardavėjo Pristatymas Metodas ,kad reikia apie 5-10 dienų.tačiau kai kurios šalys turi daugiau dienų,pavyzdžiui, čilėje,brazilijoje,argentinoje ir kt.

mes stengiamės siųsti sklype per laivybos metodas, be muitų mokesčio , tačiau nėra laivybos metodas, be muitų mokestis už tam tikrą šalį , tada jums gali tekti bendradarbiauti su muitinės klirensas, ir mokėti už galimą muitinės mokestį .mes paprastai deklaruoja mažą kainą išvengti muitinės mokestį.dėkojame už jūsų supratimą.

ATSILIEPIMAI

Mes labai tikimės, kad jums yra malonu su jūsų pirkti iš jav.

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo .Mes dėkingi, kad jūs galite palikti mums Penkių žvaigždučių teigiamą grįžtamąjį ryšį su pilna DSR,jei jūs patenkinti mūsų produktais.

Jei yra kokių nors problemų su produkto ,prašome nesuteikia mums neigiamų atsiliepimų, be jokių ryšių,nes blogų atsiliepimų negali išspręsti bet kokią problemą,bet mes galime jums padėti,ačiū už supratimą.

Vualiai Sluoksniai Multi-layer
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Poliesteris
Plotis 150cm
Lytis MOTERIS
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Numeris 2020102803035
Prekės Pavadinimas ruthshen
Technics NĖRA
Ilgis 25cm+40cm+80cm+350cm
Skaros Kraštas Stilius Supjaustyti Krašto
Elemento Tipas Nuotakos Vualiai
Tipas Katedra Šydas

Panašūs produktai