Vaikų Vasaros Sandalai mergaitėms su Mados Mielas Modelis Orthodepic Batų su Arka Parama Vidpadžiai, Skirti Vaikų Mergaičių Flatfoot

€31.63

-48%

€62.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ortopedinių batų, vaiko ortopedinių batų, ortopedinė avalynė, elsa batų sandalas, pleišto batų sandalas, jordanija batų sandalas, vaikų odos batų, vaikų ortopedijos sandalas, vaikų batų, klasikinių batų sandalas.

1. Kas yra ortopedinių batų? Ortopedinė avalynė yra medicininė avalynė, skirtos užkirsti kelią ir teisingą pėdos patologija, gali apsaugoti koja bendro ir ištaisyti deformacijos, pėdų ,padėti sveiką augimą, vaikų pėdos sąnario. 2.Kokios yra galimybės iš ortopedinių batų? 1)Tvirtas ir stiprus pratęstas atgal kepurės, stabilizuoti pėdos teisinga pozicija. 2) Minkštas vidinis apvadai užtikrina sklandų susisiekti odos kraštus, batai judėjimo metu. 3)Arkinių paramą vidpadis ir Thomas kulno padas dizainas,duoti kojų pagalba. 4) Kablys ir kilpa dirželiai sandariai ir saugiai sutvarkyti kojų viduje batų. 3.Kokios funkcijos ortopedinių batų?Padėti prevencijos ir gydymo ortopedinės anomalijos.Siekiant užkirsti kelią ir teisingą vaikų flatfoot,varus koja, valgus koja, supinator,pronator, clubfoot, X/O kojos pėda ir pan. 4.Yra normalu snukio tinka dėvėti ortopedinių batų?Taip, normalus sveikas kojas, taip pat tinka dėvėti ortopedinių batų.Ortopedinė avalynė yra labai svarbūs pirmieji žingsniai vaiko, ji nustato koja, didėja pėdos paramos srityje ir perskirsto kūno apkrova, išvengti pėdos deformacijos,padėti normalus sveikas kojas augimą.Taigi, tėvų turėtų pradėti rinktis ortopedinė avalynė vaikams, kai kūdikis mokosi vaikščioti.

>Taip, kaip pasirinkti tinkamo dydžio:

Matavimo vaikų vidpadžio ilgis cm, jo dabartinių batus kaip mano aukščiau foto,arba savo asmeninių poreikių pridėti/sutrumpinti.Kaip pirmiau foto, vidpadžio ilgis yra apie 15.6 cm, tada jis turėtų rinktis Mus size8.5(euro size25).

Prieš užsakant, maloniai prašome atkreipkite dėmesį, kad apačioje yra du skirtingi padai tipų šį modelį, padas tipai bus išsiųsta atsitiktine tvarka.

Rekomenduojame KARŠTO Pardavimo Ortopedinė Avalynė:

Padas Medžiaga TPR
Kulno Formos Butas Kulniukai
Funkcija Funkcinės korekcinių batai flatfoot
Batviršio Medžiaga Oda
Kulno Tipas Butas su
Sezonas Vasaros
Elemento Tipas Sandalai
Padas TPR ar EVA išsiųsta atsitiktine tvarka
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas ORTOLUCKLAND
Uždaryti Tipas Hook & Loop
Sandalas Tipas Kulkšnies-Wrap
Amžius 7-12y
Papuošalai Mygtukas
spalva žalia, rožinė
Kilmės KN(Kilmės)
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Pamušalas Sintetinis
Odos Stilius Spausdinti Oda
Stilius Vaikai mados lauko laisvalaikio bateliai

Panašūs produktai