Atsparus vandeniui sporto Salė Sportinis Krepšys Vyrų, Moterų Fitneso Maišelį Mokymo Kuprinės su Juostelėmis Dėklas Kuprinės, kelioniniai Krepšiai, Lauko T60

€5.49

-15%

€6.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: itiwit neperšlampamas maišelis, bakcpack vyrų sportas, krepšys baleto, Kuprinė, kuprinė kryžius, kuprinė moterims, Kuprinės, hd ssd, ruksak moterims, tarptautinio kelionių priedai.

*1.Tvirtas ir patvarus, plyšimui atsparaus diamond audinio. *2.Audinių ir lengvų sustorėjimas, labai kieta. *3.Prabangus apdailos, apvadu ir patvarus. *4.Pareigos: nešiojamų, vieną petį įstrižai, dvigubi pečių. *5.Struktūra: Su atskira batai ir paslėptas kuprinės vietos; 4 užtrauktuku kišenės, atskiras batų kišenės, ir nuimamas petnešėlėmis. *6.Naudojimo sritys: sporto, treniruoklių, jogos, plaukimo, bėgimo, kelionių ir laisvalaikio veiklą.

Specifikacija: Medžiaga: Vandeniui atsparus nailonas+Oxford medžiaga Dydis: 50cmx26cmx13cm (prašome leisti 1-3cm klaida, dėl skirtingų dydžių) Talpa: 20-35L Spalva: Raudona/Mėlyna/Juoda+Balta/Juoda+Mėlyna/Juoda+Geltona Pakuotė sąrašas: . 1*Fitneso maišelį Pastaba: 1.Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti. 2.Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Parama Drooshipping ir didmeninės
Funkcija Įstaiga
Modelio Numeris Sporto krepšys
Tipas Sporto Salė Sporto Krepšys
Talpa 20-35L

Panašūs produktai