NY Liemenėlė Pusė Puodelio Besiūliai liemenėlė nipelis santykį Moterų Surinkti ir Figūrą Apatinius, 6 Spalvų didysis išpardavimas

€24.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: liemenėlė, 100 taurė, mergina be liemenėlės karšto, vaidmuo moterų apatiniai, moterų apatiniai pading, moterų apatiniai šrifto, liemenė liemenėlė d puodelio, 21 taurė, liemenėlė juostelėmis d puodelio, liemenėlė aišku.

Visi yra gamykloje katalogą,ir Jūs galite pamatyti, kad mūsų kainos matyti kai brangu,bet mes tik parduoti aukščiausios kokybės,visi yra visiškai naujas ir kokybės garantiją,todėl nedvejodami apsipirkimas iš čia,ačiū ir linkėjimai.

,naujas audinys,arti odos, Aukštos kokybės audiniai yra minkšti, patogūs, intymus, plonas, orui pralaidi, karšta ir tvanku, kuri gali geriau apsaugoti mūsų fizinei ir psichinei sveikatai.Jie yra paprastas, patogus, stabilus ir visą elastingumą juosmens.,ir mes pasidalinti išsamesnę nuotraukas jums,mėgautis jais.

*Visi daiktai yra visiškai nauji,aukštos kokybės,patikima garantija. *Prašome leisti šiek tiek nukrypimas spalva, nes šviesos ar jūsų ekranu arba kai kurie kiti veiksniai *Patogus ir seksualus dizainas. *Pakuotės Turinys:Vienas liemenėlė su viena krepšiai; taip pat, jei jums yra painūs, apie dydį,pls pagal žemiau, norėdami pasirinkti jūsų dydį,ačiū ir linkėjimai. 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Liemenėlė Stilius push up
Uždaryti Tipas Penkių Kablys ir akių
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris 20190507-01
Medžiaga Nailonas
Lytis MOTERIS
Seksualinio Pobūdžio No
Apdaila NĖRA
Paramos Tipas Underwire
Juostos Tipas Nekonvertuojamos Dirželiai
Stilius Sexy
Elemento Tipas Liemenėlės
Taurės Formos Pusė Puodelio(1/2 Puodelio)

Panašūs produktai