ICozzier Bambuko Sulankstomas Nešiojamas Stovas Laikiklis Reguliuojamas Nešiojamojo Kompiuterio, Planšetinio kompiuterio Stalas, Lova Šilumos Išsklaidymo tvirtinimas Netbook

€14.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: minkštas nešiojamas lentelė, nešiojamojo kompiuterio stovas medinis, asus netbook " windows 10, grindų kompiuterio stovas, leshp nešiojamojo kompiuterio laikiklis, moterų nešiojamojo kompiuterio turėtojas, bambuko dantų šepetėlis, "imac" parama, didelis bambu, "apple" nešiojamąjį kompiuterį mount.

Aukščiausios Kokybės&Cool Išvaizda: Kompaktiškas, stilingas, inovacijų dizaino,super labiausiai laptop,notebook,netbook.Pagaminti iš Bambuko iš tolimų Kalnų, patvarus ir aplinkos Draugiškas.

Unikalus, Originalus Dizainas: Sukurta, kad greitai ir lengvai sulankstyti butas taip, tai sutaupys vietos jūsų krepšyje, kai jūs keliaujate į ilgas arba trumpas keliones.Pastatytas su nuimamas priekinis lūpų.Super patogus ir novatoriškas originalaus dizaino.

Padidėjo Oro Cirkuliacija: Gera šilumos išsklaidymo, nes darbalaukio skylę pattern.By kėlimo nešiojamąjį kompiuterį išjungti darbalaukio, ji išsisklaido šilumos kiekį ir saugo nešiojamojo kompiuterio aušintuvas.

Reguliuojamas Kampas Dizainas: 4 skirtingų angelai.Puikus kampą, naudojant jūsų nešiojamas.Galima office , miegamasis , kabinetas.Ergonomiškas dizainas, kuris koreguoti laikyseną, siekiant padėti jums palengvinti skausmus pečių ir juosmens.

Patogu Naudoti: Bauda Kūrinys,Sklandžiai Krašto, tvirtas.Padaryti savo darbo ir laisvalaikio gyvenimas būtų lengvesnis, o darbo, žaisti žaidimus, naršyti internete.Ideali dovana draugams.

Dydis: 26*23*1cm

Aukštos kokybės bambuko, tvirtesnis, patvaresnis, ir lengviau nuvalyti.

Sudedamas stalas su lygaus paviršiaus ir subtilus rankų darbo amatų suteikti daugiau patogumo savo gyvenimą.Gali būti pakelti ir nuleisti.

Yra 4 punkto koregavimas darbastalio kampą, kad suteikia jums patogiau peržiūrėti savo akis.Specialiai stalo kampas skylę ant nugaros.

Praktika, vartosi, sulankstomas, stabilus, labai aukštos kokybės ir patogu laikyti ir nešiotis.Galite naudoti ne tik tai, kad parama kompiuteriu, bet taip pat pateikti knygų, dokumentų .

Kaip atidaryti:Pirštu paspauskite priekinėje srityje ir ji bus pop-up,ir tada prijunkite priekiniai lūpų.

Prekės Pavadinimas iCozzier
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Nešiojamas kompiuteris

Panašūs produktai