SWANSOFT TDP-0 Vadovas Vieną Piliulę Spaudos Mašinos vaistažoles Rankiniai Lengviausio pobūdžio Eksperimentinė Filmavimo Mašina

€110.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: eksperimento vaikams rinkinys, pelėsių tabletes, paspauskite, tabletes punch mirti, paspauskite saldainiai, stabdžių tabletes mašina, miršta rašyti mašina, zonesun zs100, elektrinis sodo žirklių, baterija genėjimo žirklės, vamzdžių sriegimo stakles.

Modelio TDP-0 Maks.Slėgis (Kn) 15 Maks.Dia.Tabletę (mm) 12 Maks.Gylis Užpildyti (mm) 12 Maks.Storis Planšetinį kompiuterį (mm) 6 Gamybos Pajėgumai (vnt/h) 3000-3600 Bendras Dydis(mm) 330*240*550 Neto Svoris (Kg) 20

Produktų įžanga

Lengviausias planšetinis spaudos mašinos,tik rankomis veikti.Mini tablet spaudos mašinos,tik 20KG.Rankiniai.Ši mašina yra naudojama paspaudus įvairių rūšių granulių žaliavos į apvalios tabletės.Ji yra taikoma į teismą gamybos laboratorijoje, arba partijos gamybos nedidelis kiekis įvairių rūšių tablečių, cukraus gabalėlių, kalcio tabletės ir tablečių neįprastos formos.Jis gali būti rankinis.Tik viena pora skylių mirti gali būti pastatyta ant šio mygtuko.Tiek užpildymo gylis medžiaga ir storis tabletė yra reguliuojamas.Jūs galite pakeisti pelėsių,taigi, galėsite gauti įvairių tabletę.Mes taip pat gali tinkinti punch kaip jūsų paklausa,pavyzdžiui,kai kurie su antspaudu ant jo.

Gamint.

Turime nuosavą gamyklą ir kvalifikuotų darbuotojų,turtingas-patyrusių dizainerių komanda, ir gerai, po tarnybos.Mes esame profesionalių pardavimo komanda su didelio efektyvumo ir stengdamasis pateikti patenkinamo paslaugos, kiekvienas iš mūsų klientams, kaip visada.

Kokybė ir Kaina

Mūsų geros kokybės yra pastatyta ant aukščiausios medžiaga, importuojama iš Japonijos, prancūzijos ir t.t. kokybės garantija.Mūsų kainos yra pagrįstos,mes suteikiame prieinamą kainą kiekvienam klientui!

Gaminių asortimentas

Mes galime pasiūlyti įvairių rūšių nerūdijančio produktų savo pasirinkimą.Taip pat,galime pritaikyti pagal jūsų konkrečius reikalavimus.

Mūsų Paslaugos

1.Mes siūlome užjūrio paslaugos 2.Bet kokią žalą ar trūksta mūsų prekes, kai jūs gaunate savo daiktus, prašome priimti keletą nuotraukų, kaip liudytojas.Mes susidoroti su juo per 24 valandas. 3. Jei bankomatas neveikia per 1 metus (iš jūsų pirkti mašiną, kad dieną ), mes pasiūlysime remontas. 4. Mes siūlome video jums išmokyti jus, kaip naudoti ,taisyti ,prižiūrėti šią mašiną. 5. Kai mašina neveikia staiga ,Mes siūlome instrukcija išmokyti jus, kaip elgtis su skubios pagalbos.

DUK

Q1:Yra, jūs gamybos ar prekybos įmonėje?

A1:Mes gamykla, mes turime savo projekto komandos ir savo dirbtuvėse.

Q3:Kiek yra krovinių gabenimo?

A3:krovinių vežimo priklauso nuo produkto kiekį, masę ir dydžių,taip pat paskirties uoste.

Q4:Kaip apie darbo laikas mašina?

A4: Paprastai,mūsų mašina gali būti naudojama daugiau nei 5 metus.

5 klausimas:Kaip aš galiu pasitikėti savo įmonę ir užtikrinti, kad gaunate prekes, jei užsakymo iš jūsų?

A5:Mes Alibaba teisėtų sertifikavimo įmonė(VIP).

K6:Kaip užtikrinti, kad gavau mašina nepažeista?

A6:Mūsų pakuotės yra standartinis pristatymas.

Q7:Koks jūsų pageidaujamą pristatymo laiką?

A7:5-7 darbo dienos pagal sudėtingumo savo produktą.

Q8:aš galiu turėti savo individualų produktą?

A8:Taip, jūsų individualų reikalavimai logotipą, dizaino ir prekių ženklo ir tt,Tai labai sveikintina.

9 klausimas:Ar galite pateikti įrengimas ir derinimo paslaugas?

A9:Taip,mes atsiųsime jums įrengimo brėžinys ir dokumentų pirma, jei jūs vis dar turite problemų, mes pasirūpinsime mūsų inžinieriai eiti į savo vietą, įrengimo pagrindiniai

10 klausimas:ar Galite padaryti užsakymą?

A10:taip!Mes galime pritaikyti, ką grafika pelėsiai gali būti pritaikyti, jūs galite susisiekti su mumis per privatų laišką.

Neto Svoris 20 KG
Maks. Dia. Tabletę 12 mm
Modelio Numeris TDP-0
Maks.Storis Tablet 6 mm
Maks. Gylis Užpildyti 12 mm
Prekės Pavadinimas SWANSOFT
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Prašymas Buitinių Įrankių Rinkinys
Maks. spaudimas 15 Kn
Tipas Derinys
Pakuotė Dėžutė

Panašūs produktai