Spausdintuvo Magnetinio Karšto Lova Lipdukas Itin Lankstus Nuimamas 235x235mm Statyti Paviršiaus Ender 3 Pro, Ender-3, Ender-3x, CR20

€7.30

-30%

€10.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3 ender, ender5 pro magnetic lova, blurolls prusa mk3, magnetinio kūrimo bloką 3d, crealiti ender 3 pro, ender 3 pro, geeetech i3, akvariumas perone, karšto lova silicio, magnetiniai blokai f 3d pastatų.

Dydis:235mm x 235mm(9.25 x 9.25 Cm), tinka Creality Ender 3, Ender 3X, Ender-3 Pro, CR20 3d spausdintuvas

Tinka ir PLA PLA pagrįstos medžiagos,nėra skirtas naudoti su aukštoje temperatūroje spausdinimo programos virš 70℃.

Visos Naujos Funkcijos: Pristatome pirmąjį nuimamas, magnetiškai apsaugotas, sukurti paviršių be vargo modelis šalinimas.Atsisveikinti su visų šių šalinimo įrankiai, mentelės, ir peiliai su šiuo genijus dizainas.

Lengvai Pašalinimas Lapas: pirmasis 3D spausdinimo paviršiaus, sukurtas su modelio šalinimo galvoje.Šis paviršius yra lengvai nuimamas, lankstus.Tiesiog spausdinti ant paviršiaus nuimkite viršutinę magnetinio paviršiaus nuo mažesnės, lenkimo lankstus paviršius ir žiūrėti modelio priklauso teisės į savo rankas.

Paprastas Montavimas: Statyti paviršiaus ateina su viršutinės magnetinio statyti paviršiaus ir mažesnės magnetinio klijų pagrindo.Vieta mažesnės klijais paviršiaus, ant viršaus normalus statyti plokštė.

Produktų Pavadinimas: Ultra-Lankstus Nuimamas Magnetinių Statyti Paviršiaus,3D Spausdintuvas paklode

Lengvai pašalinimas 3D spausdinimo platforma ir PLA PLA-pagamintos medžiagos.Norėdami jį naudoti, tiesiog prilimpa apačioje lapo ant savo build plokštė vietą, tada-vietą viršutinėje ant magnetinio mažesnis ir pradėti spausdinti, nulupkite viršų, viršuje lapo su gatavais spaudinių, tada flex viršuje lapo, kad modelis pop off iš statyti paviršiaus.Snap viršutinė plokštė atgal į vietą, ir jūs esate pasirengę kitą etapą spausdinimas.

Spalva: Juoda

medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys: 1*235*235mm magnetinis lipdukas (šalutinis + B pusės)

PASTABA: Šis produktas yra skirti naudoti su PLA gijos TIK.Bet naudoti su gijų aukštos susitraukimas koeficientai gali patirti nesklandumų ar sumažėjimas magnetine jėga laikui bėgant.Tai netrukdo spaudinius iš tikėjimo.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Elemento Tipas Kita
3 straipsnis 3D Spausdintuvas Dalis
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas semoic
5 straipsnis Statyti Paviršius Įkaitęs Lova Popieriaus
1 straipsnis CREALITY Ender
4 straipsnis Ender-3 / CR-20
Modelio Numeris 3D Spausdintuvai Priedai
2 straipsnis Creality Ender 3

Panašūs produktai