(1pc/lot) Nemokamas Pristatymas Karšto Parduoti 11*12mm Sintetinis Opalas Rožinė Kiaulė su cz akių S925 Sidabro Karoliai, Papuošalai Aukštos Kokybės

€9.50

-29%

€13.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: asus 520tl atveju, asus 555l rėmelį, bmw x5 e70 " linguoti, bmw x3 m paketo, burnotiniai rožinė, alsia anna žaislai, amerikos hotdog, pasukus keitiklis, bmw x3 galinis usb.

Pavadinimas: (1pc/lot) Nemokamas Pristatymas Karšto Parduoti 11*12mm Sintetinis Opalas Rožinė Kiaulė su cz už akių

S925 Sidabro Karoliai, Papuošalai Aukštos Kokybės

Spalvų schema :

Formos schema :

Papuošalų Priežiūra:

Mados Juvelyriniai Dirbiniai:

Dažnai užduodami KLAUSIMAI: 1.Q: Kas yra sintetinis opalas?A: Sintetinis opalas (GIA: Polimero Įmirkyti sintetinis opalas) yra impregnuota į laboratoriją apie metus ir turi panašių savybių, kaip kad gamtos opal.Pagrindinis skirtumas su gamtos opal yra tai, kad natūraliai procesas buvo pagreitino laboratorijoje.Mūsų sintetinis opalas yra gražus opal su tobula spalva dynamicity - atskleidė grožį iš Tauriųjų Opal. 2.Q: Ar jūs sutinkate su OEM paslaugas?A: Taip . (su savo dizainą.formos.dydis.ir kt.). 3.Q: Kokia garantija?A: Valiutos & Grąžinti Pinigus.a. 7 dienų be vartojimą ir žalą, akmens arba karoliai.b.Birių produktų kokybę, o ne patį mėginį.c.Prekes nebuvo pats, kaip kad sąraše.Grąžinti tik tuo atveju, jei kai pakeitimas yra neprieinama. 4. Q: ką jūs galite padaryti?A: 1. Susisiekite su mumis ir 3 dienas nuo gavimo prekes, jei yra kokių nors problemų. 2. Nufotografuoti sugadintą akmens, pakuotėje,užsakymo numeris ir sekimo numerį. 3. Bendradarbiauti su mumis, spręsti problemas kartu.

Elemento Tipas Karoliai
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Pagrindinis Akmuo Opal
Grandinės dydis 39cm +5cm pratęsimo
Pakabukas Dydis 11*12mm
spalva op58
Modelio Numeris YF-25
Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Grandinės Tipas Langelyje Grandinės
Formos opal kiaulių
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Klasikinis
Prekės Pavadinimas opalgifted
Karoliai Tipas Chokers Karoliai
Pažymos Tipą CCGTC
Bauda ar Mados Bauda
Lytis MOTERIS

Panašūs produktai