PUIKUS ELITO SPANKER Tactical Dėklas Micro Naudingumas Molle Kišenėje Sporto Medžioklės Mažas Maišelis Multi-funkcija Dėklas

€12.50

-10%

€13.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: multicam tmc, molle taktinis priedai, nešiojamų medicinos dėklas, 8 ball lipdukas, molle elito spanker, pakrypęs mažas maišelis, krepšys cordura, dėklas onetigris, spanker, juosmens molle dėklas.

Pagamintas iš 500D Cordura Nailono, YKK Užtrauktukai medžiagos.Molle dėklas tinka kempingas, taktinis sportas, žygiai, alpinizmas, EDC naudoti ir veikia fitneso pratimas.Išlaikyti savo rankiniai įrankiai patogiai į jus, o jūs dirbate.

Su molle sistemos modulis, jis gali būti pakabinti ant įranga su molle modulis, taktinės liemenės, kuprinės, diržai ir kt.Turite magija lipdukas skydelis gali klijuoti ženklą į jūsų mėgstamą.

Nėra molle sistemos moduliai, apie tai,skirtas pridėti papildomų naudingų šaudmenys dėklas, pirmosios pagalbos dėklas, žibintuvėlis dėklas ant skydelio išplėsti savo vietos.

Skyrelio kišenė, skirta pasiūlyti jums saugią vietą, kurioje norite saugoti vertingų daiktų , asmens TAPATYBĖS kortelių, pasų ir kredito korteles.

Yra aukštos kokybės ir patvarus nailono medžiagos, nailono karinės skėtis virvė dvigubo užtrauktuko.Puikus išgyvenimo ar stovyklavimo įranga aksesuaras.

500D splash proof coraura nailono medžiagos su YKK užtrauktukas.

Built-in kišenių, įvairių kosminių prietaisų, didelės talpos patogus keliauti.Geriausia atlikti, asmeniniai daiktai, pavyzdžiui, Mobiliojo Telefono, Piniginės, Kortelių, Raktų, ir t.t.

Molle vykdo modulius, kurie gali būti pritvirtinta prie bet kokios molle įrengtas modulis.

Snap mygtuką, vario medžiaga, užsegimas yra tvirta ir nėra lengva nukristi.

Magija bakstelėkite skydelį, galite įdėti jūsų mėgstamiausia asmenybės lipdukai.

Gali būti naudojamas su alpinizmo sagtis, pakabos, tvirtos ir plyšimui atsparus, patogiau keliauti taktikos srityje.

Ekrano Dydis

Spalvotas Ekranas

Tipas Taktinis Medžioklės Maža Pakuotė
Stilius Lauko Medžioklės Laimikiai
Medžiaga CORDURA
Dydis 6 inch* 2.375 inch
spalva BLK/COB/RGN/MCP/PROTO/TYP/ACU/AOR1/AOR2/PILKA
Kilmės KN(Kilmės)
Numeris EP106
Svoris 0.11 KG
Prekės Pavadinimas PUIKUS ELITO SPANKER
Tipo sportas Medžioklė

Panašūs produktai