5Ft G40 Lemputė Pasaulyje Saulės String Žibintai su Aiškiai Lemputė Kieme Kiemo Žibintai Derliaus Lemputės Dekoratyvinis Lauko Girlianda Vestuvių

€17.51

-29%

€25.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lemputė g40, led medis, šalis žibintai, kalėdinė girlianda led street, lempa led, lauko kalėdų decoratio, pasaulyje mi, lauko girlianda saulės, sportster xl883, žibinto lauko saulės.

10 šviestuvai: lempos linijos ilgis: bendras ilgis 5.5 M, lempos atstumas 0.45 (M), švino vielos 1.22 M

25 šviestuvai: lempos linijos ilgis: bendras ilgis: 7.6 M, lempos atstumas 0.25 (M), švino 1.39 M

5Ft G40 Lemputė Pasaulyje Saulės String Žibintai su Aiškiai Lemputė Kieme Kiemo Žibintai Derliaus Lemputės Dekoratyvinis Lauko Girlianda Vestuvių

Savybės:

【Multi-vieta programas】: lauko string žibintai gali konvertuoti saulės energijos per dieną ir automatinis apšvietimas naktį; taip pat gali būti naudojamas ant debesuotą ir lietingą orą lauke.Tai idealiai tinka lauko ir vidaus apdaila, pavyzdžiui, šalis, vestuvės, Kalėdos, terasa, deniai, viešbutis, kavinė, ir kieme, ir pan.Kad daro jūsų šeima ir draugais, mėgautis romantiška laikas.

【 Vandeniui ir Saugos 】saulės string šviesos dizaino lygiu IP65 vandeniui, kuris užtikrintų šios saulės string žibintai gali būti paprastai naudoti jūsų sodo ar kiti lauko renginiai .Tikrai ne nerimauti drėgmės klausimas, ar trumpojo jungimo žalą.

【4 Šviesos Režimai】: Su G40 pasaulyje string žibintai turi 4 šviesos režimai, kuri yra nuolat šviesus, greitai blykstė, slow strobe flash ir flash .Į G40 pasaulyje lemputes naudoti 2700K šiltai balta, lemputės, kurios suteiks jūsų šeimai ir draugams labai puiki atmosfera.

【Ilgesnis Tarnavimo laikas ir Energijos Taupymo 】: G40 LED string žibintai yra energijos taupymo 90% nei kaitrinės lemputės, kiekvienam LED lemputės yra tik 0,6 W elektros energijos suvartojimas.Laikas yra iki 30.000 valandų, 10 kartų, Volframo lemputės.

【Kokybės Garantija 】: CE, RoHS,UL patvirtinimo.Mes siūlome 1 metų kokybės garantija ir nedvejodami susisiekite su mumis per šį laikotarpį, jei bet kuris kokybės problema, mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

Garantija 1 Metai
Yra Lemputės Įtraukti No
Raktinis žodis Styginių Žibintai su 25 G40 Pasaulyje Lemputes
Proga Sodas
Sertifikavimo ce
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Šventės Pavadinimas Kalėdų
Naudojimas Atostogų
Raktinis žodis 1 Styginių Žibintai su 25 G40 Pasaulyje Lemputes UL sąrašą
Modelio Numeris G40 String Lempa su 25 Pasaulyje Lemputes
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Maitinimo Šaltinis Saulės

Panašūs produktai