Žuvų Bako Lemputė 10W 24LED Akvariumas, Šviesos, atsparus Vandeniui, Patikimą Energijos Taupymo Atskirti Valdytojas Žuvų Bakas Šviesos Namuose

€9.80

-50%

€19.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: smėlio filtras, žuvų bakas švarus, jebao sine, akvariumas nano, creativ žuvų bakas, akvariumo dekoras, akvariumas led, akvariumas led lempos, akvariumas, jebao vadovas.

Aprašymas

Plonas kaip popierius.

Mūsų 10W 24LED Akvariumas Šviesos, yra pasakų šviesos savo žuvų bakas, giriasi 10W energijos taupymas dizainas ir 24LEDs super ryškumas.

Klipą ir tada tegul ši šviesa padidinti žuvų bakas atmosferą ar jūsų nuotaika visą laiką.

Savybės:

* Ar Slim LED Žuvų Bakas Šviesos: Priimti aukšto ryškumo 24pcs 5730 karoliukai,

ši šviesa aukštas šviesos pralaidumo suteikia optimalų apšvietimą, žuvims ir vandens augalams.

* Ar energijos Taupymo: Tai 10W šviesos turi puikią šilumos sklaidą pajėgumų, kad būtų veiksmingai pailginti tarnavimo laiką, mažinant šviesos nepakankamumas.

* Ar vandeniui ir Patikimas: akrilo umbra yra atsparus vandeniui, todėl net ir vandens ekonomija ir dėmės gali būti lengvai nuimami.

* Kurie yra atskirti Valdytojas: Su valdikliu ne ne, apšvietimas gali būti reguliuojamas tiesiog per paspauskite mygtuką.

* Ar lengvas Montavimas: Tinka 30-60cm žuvų bakas.Tiesiog pritvirtinkite LED lemputė žuvų bakas stiklo ir tada jūs galite kontroliuoti apšvietimo lengvai.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Žuvų Bakas Šviesos

Medžiaga: Akrilas+ABS+LED Karoliukai

Spalvos Pasirinkimas: Balta Korpuso+Baltas Apšvietimas, Juoda Korpuso+Baltas Apšvietimas, Balta Korpuso+Mėlyna Balta Apšvietimo, Juoda Korpuso+Mėlyna Balta Apšvietimas

Galia: 10W

LED Karoliukai: 5730 Importuotų LED Karoliukai

LED Granulių Kiekis: 24pcs

Tinka Žuvų Bakas: 30-60cm/12-24inch

Kištuko Tipas: EU Plug

Paketas Apima:

1 x Žuvų Bakas Šviesos

Kilmės KN(Kilmės)
Fixure Clip-on

Panašūs produktai