Gyvūnų Plakatas Šuo Skaityti Laikraštį Drobės Tapybos Sienos Meno Juokingas Šunų Tualetas Meno Plakatas Apdaila Sienos Nuotraukas Vonios Kambarys

€3.03

-51%

€6.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrai vonios kambarys nuotrauką, moteris šuo siena lipdukas, pipirai purtyklė, wick john plakatas, vonios kambarys dekoro nuotrauką, viešojo tualeto nuotraukas, magistro vonios kambarys tapyba, komiška nuotrauka tualetas, a7 odos planuotojas, diamond dažų šuo.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1.Mes paramos Lašas Laivybos ir Whosesale .

2. Laikykite žemyn siuntimo išlaidas ir aviod sugadinta dėl laivybos būdas, ne motina, Ne Rėmas , Drobės Tik .

3.Tapyba yra ne handpainted, ji yra atspausdinta mašina.

4.1 colis=2,54 cm

5. mes priimame nestandartinių dydžių ir nuotraukas, jei norite, pls susisiekti su mumis.

6. Tikimasi, pristatymo datos, turės įtakos muitinės, oro ir pan., kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti, Prašome susisiekti su mumis, jei turite ne gavo paketą išplėsti savo užsakymą apsaugos laiką .Dydis Šaltinis: Produktas Rodyti:

Medžiaga 1.Puikios Tekstūros Drobės 2. Aplinkos Apsaugos Beskonis 3. Gerai Ir Sklandžiai Audinio Paviršiaus 4. Atsparus vandeniui

Pakavimo Duomenys 1.Mes naudojame profesionalias ir stiprus PVC VAMZDIS pakuotės saugai užtikrinti savo paketą transportu. 2.Atsparus vandeniui juosta apvyniotas aplink vamzdelį.Apie laivybos : 1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas arba baigti prieš užsakymą. 2. Paketas bus pristatytas su ePacket ir Kinija paštu, oro paštu, nemokamai,prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad experss pristatymo. 3. Tikimasi, pristatymo datos, turės įtakos muitinės, oro ir pan., kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti, Prašome susisiekti su mumis, jei turite ne gavo paketą išplėsti savo užsakymą apsaugos laiką .

Apie paslaugą: Mes darome viską, paslauga patenkinti pirkėjo,prašome susisiekti su mumis, jei yra bet kokia kokybės problemos , prekės negavo ir t.t., grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas.Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą prieš adresatą.Ačiū!

Forma Vieną
Originalus No
Pakuotė PVC vamzdis
Stilius Modernus
Modernių namų apdaila Nuotraukos
Medžiaga Drobė
Paramos Bazės Drobė
Drop laivyba Taip
Didmeninė Taip
Nestandartinių dydžių ir Nuotraukas Taip
Yra Protingas Prietaisas No
Modelio Numeris J147
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Drobės Paveikslai Plakatai
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Namų Apdaila, Sienų Dekoras, Dekoro Juosta,
Rėmas No
Dalykai Gyvūnų
Tipas Drobė Spaudiniai
Technics Purškiamojo Dažymo
Formos Horizontalus Stačiakampis
Tapyba Ant Sienos Sienos Menas
Rėmelio režimu Neįrėminti

Panašūs produktai