ES/JAV Plug Akvariumo Lempos Vandeniui LED Žuvų Bakas Šviesos Skatinti Povandeninių Augalų Augimo Akvariumo Apšvietimo Žibintai Su Nuotolinio RGB

€5.97

-40%

€9.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: led juostos, maxspect skimmer, rgb šviesos balta, lempa apie knygą, akvariumas led, kabina led, akvariumas, led apšvietimas, lempos 120cm, led varžtas, akvariumas led lempos, priedų akvariumas.

Produkto aprašymas

F pastaba: 1.Lemputė karoliukai: pažymėkite energijos taupymo 5050 SMD lemputė karoliukai, vienas 0.24 W 2.Šviesos vamzdis: Priimti akrilo sprogimo atspari aukštai temperatūrai ir žemai temperatūrai, atsparumas (nebijo augintiniai vandens pataikyti ir kramtymas), stiprių šviesos perdavimo 3.Šviesos juostos dydis: 1,8 CM, skersmuo-4.Ilgis specifikacijos: 18CM/28CM / 38CM / 46CM ir 20cm/30 cm/40/kt. 5.Darbinė įtampa: 100-240V / 50 / 60HZDC12V (žemos įtampos nuolatinės SROVĖS maitinimo šaltinis, nebijo elektros smūgio, saugus naudoti) 6.Galios visos lempos: 5W-16W 7.Lempos spalva: RGB, 4 rūšių spalvinga pakeisti spalvą.Ar 20cm/30 cm/40 Mėlyna Balta Šviesa 8.Atsparus vandeniui klasė: IP68 (visiškai atsparus vandeniui, plaukiantys)

Techniniai duomenys:

ES Plug:18CM/28CM / 38CM / 48CM

Paketai: X 1PCS F ish Bako Šviesos

Pastaba:

Nuotolinio valdymo pultas turi savo bateriją; mes išsiųsti ją be baterijų

1.Mes bus išsiųsta per 2-5 dienas (darbo dienas, o ne poilsio sezono), kai mokėjimo yra patvirtinta platforma.

2.Mes tik laivas Patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3.Pristatymo Būdas, kuriuo mes pasirinkti www.restapa.lt Standartinis pristatymas / China Post / EUB / Singapore Post / Special Line-YW.

Laikas yra maždaug taip:

4.Jei negaunate kad per 60 darbo dienų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą Grįžtamąjį ryšį,mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

1. Mes garantija, kad visi produktai yra visiškai naujas.

2. Jei prekė yra pažeista transportuojant ar negali būti naudojamas įprastai,prašome susisiekti su mumis nekilnojamojo nuotraukas elementus ir mes grąžinsime jums pinigus.

3. Jei jūsų klausimas bus patvirtinta, mes galėtume išsiųsti jums nemokamai atsarginės dalys,bet ir bet kokios fizinės žalos ar žalos dėl pirkėjas netinkamai, Pirkėjas turi sumokėti dalį pinigų.

4. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

5. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti.

1. Jei turite kokių nors problemų, apie tai, kad, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

2. Jei turite didelį prekybos patirtį mūsų parduotuvėje, prašome palikti mums 3 5 žvaigždučių ir dalintis su savo draugais.

Kištuko Tipas ES/JAV PLUG
Šviesos vamzdis Akrilo sprogimų
Kilmės KN(Kilmės)
Fixure Clip-on
lempos spalva RGB, 16 rūšių, viena spalva Arba 4 rūšių spalvinga pakeisti spalvą
Lemputė Karoliukai 5050 SMD lemputė karoliukai
Vieno rutuliuko galia 0.24 w
Šviesos juostos dydį 1.8 CM skersmens
Galios visos lempos 5W-16W
Galia 6W
Darbinė Įtampa 100-240V / 50 / 60HZDC12V
Plotis 1.8cm
Veiklos žemos įtampos nuolatinės SROVĖS maitinimo šaltinis
Atsparus vandeniui reitingas IP68 (visiškai atsparus vandeniui, plaukiantys)
Tipas žuvys

Panašūs produktai