Ausies-į Ausines Oculus Quest 2 VR Triukšmo Izoliuoti Ausinės Ausinių Už Oculus Quest 2 VR Ausines, Su 3D 360 Laipsnių Garso

€8.23

-16%

€9.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bem "bluetooth" ausinių, sunkiųjų laidas ausinės, atveju oculus quest, blokatorius, signalo, quest 2, earphon, ios ausinių, htc vive, ar stiklas, vr.

Aprašymas:

1、skirta oculus Quest 2: viena skylė yra sukurta pagal dydį oculus Quest 2, ilgas ir trumpas laidas, ir tai duos jums geresnį poveikį ir patirties.

2、Patenkinti Įvairius Ausies Reikalavimus: Trijų dydžių (S/M/L) individualų silikono, yra sąlyga, siekiant užtikrinti, kad laisvų rankų įranga tinka patogiai ir lieka tvirtai savo ausis izoliuoja triukšmą.

3、Aukštą Garso Kokybę ir Efektą: Jautrumas: 100±3dB Varža: 16 Ω.Dažnių diapazonas: 20Hz-20KHz.Kabelio ilgis: apie 60cm/23.62 colių.

4、Ausų Teikti Gilus Baritonas: Šie ausų kištukai, numatyti, gilus baritonas, suspaustas vidutinio nuotolio ir aiškų aukštų dažnių, užtikrinti visiškai svaiginančius žaidimas.Suteikia 3D 360° vaizdo-garso kalibravimo pagal kryptis ir atstumas.

5、Dvi Silikono Ausinių Laikikliai: produktas yra dvi silikono ausinių laikikliai, kurie yra patogioje vietoje, taip, kad jums nereikės nerimauti dėl laido vyniojimo, kai jūs jį naudoti.

Techniniai duomenys:

Jautrumas: 100±3dB

Varža: 16 Ω

Spalva: balta

Dydis: 20cm/7.87 į

Medžiaga: Plastikas+Silikono

Dažnių diapazonas: 20HZ-20000HZ

Suderinami modeliai: už oculus Quest 2 VR Ausines

Kiekis: 1 Komplektas

Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!Komplektą sudaro: 1 Set x Ausinių Priedai

Sertifikavimo NĖRA
Garso Valdymas No
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Ausis
Modelio Numeris GUGUJI222
Valdymo Mygtukas No
Prekės Pavadinimas SDFFJYJK
Komunikacijos Laidiniu
Vocalism Principas Kita
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No

Panašūs produktai