80*6 mm Šlifavimo Rato Plieninės Vielos/Arklio Plaukai/Sizalio Vielos Varantys Šlifavimo Diskas Metalo Rūdžių Medienos Poliravimo Diskai Šlifavimo Įrankiai

€8.80

-51%

€17.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: katė sizalio, teptuku sizalio, sizalio varantys, medžiaga varantys, lenkijos plieno, katė grandiklis, šlifavimo sizalio, lenkijos varantys, sizalio string, katė nulio.

Savybės: √ Plieno varantys daugiausia naudojamas metalo paviršius,nukenksminimo,rūdžių,šlifavimo,šerpetų pašalinimas,poliravimas,taip pat gali būti naudojami metalinių paviršių nuvalymas sijojimo,malimo,šlifavimo,poliravimo, su gera poveikio,didelio efektyvumo . √ Arklių plaukų rato ir Sizalio varantys daugiausia naudojamas medžio drožyba, branduolinės graviravimas, juvelyriniai dirbiniai, baldų paviršius poliruotas ir poliravimo vaškas .Apie produktus: Jūs gaunate tai, ką jūs mokate už.mes pasistengsime suteikti daugiau aukštos kokybės prekes pirkėjui.Visi produktai yra nekilnojamojo aprašymas mūsų parduotuvėje, prašome perskaityti gaminio aprašymai atidžiai.Jei turite bet kokių klausimų apie šį gaminį.Prašome palikite mums žinutę.

Apie mokėjimą: Parama, kredito kortelės(RMB,, ir Doleris),WebMoney(WM),TT,Vakarų Sąjunga , Qiwi piniginės, Boleto(Brazilija), SOFORT Bankų , Alipay ir kt.

Apie siuntos:, Mes atsiųsime kad per 3 dienas, kai gausime jūsų mokėjimą. (Išskyrus atostogas) visame PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus kai kurių Specialiųjų šalių ir APO/FPO) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis, tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Klientų aptarnavimo: gavusi sklypą.Jei yra kokybės problemų, nedelsdami susisiekite su mumis.Mes padėsime jums ją išspręsti.Jei jus tenkina mūsų produktus.Prašome suteikti mums gerų atsiliepimų.Tai yra didžiausias mūsų skatinimas.

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Šerdies Skersmuo 6mm
Programos Medžio drožyba/metalo papuošalų, baldų poliravimo
Strypo Ilgis 75mm
Šlifavimo galvos skersmuo 80mm
Modelio Numeris 80*6
Kiekis 1pc
sąlyga Nauja
Prekės Pavadinimas 9USEMACHINE
Šlifavimo galvos storis 30mm
Tipas Arklių plaukų šepetys/Plieninis šepetys/Sizalio šepetys

Panašūs produktai