2021New Pavasarį, Rudenį Gobtuvu marškinėliai vyrams pledas marškiniai mados Hip-hop High street Kratinys ilgomis rankovėmis marškinėliai vyrams

€13.62

-74%

€54.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juostele viršuje moterims, choker viršų, marškinėliai viskozė, justin bieber palaidinukė, kinų mandarinų marškinėliai, punk rave moterims, futbolas, apsiniaukęs tatuiruotė, afrikos medvilnės marškinėliai vyrams, kratinys marškinėliai.

Apie Produktą

produkto pavadinimas:marškinėliai audinys:medvilnė sezonas:Pavasarį, Rudenį storis:standartinio dydžio:S - 2XL

Apie Dydžiai

1. Kiekvieno gaminio dydis bus skirtingas.Prašome nuorodą dydžio diagramos, kai pirkimo arba rekomenduojamas ūgis ir svoris.Jei nežinote, kaip pasirinkti dydį.Prašom pasakyti, jūsų aukštis__cm, o svoris__ kg . 2. Dydis diagrama nurodo dydžio drabužius .Ne jūsų kūno matavimai. 3. Jei jūsų matavimai atsitikti, kad tarp dviejų dydžių, prašome pasirinkti kitą didesnį. 4. Prašome leisti 1-3 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Apie laivybos

Mes atsiųsime sklype per 5 darbo dienas po to, kai jūsų išmoka dėl mūsų daug užsakymus kasdien, prašome nesijaudinkite.Po to, kai mes išsiųsti, sekimo numerį neturės laivybos informacijos, laiko.Jai reikia laiko, kad būtų atnaujintas, ypač, kai sklypas buvo muitinės, mes turime jums eiti į muitinės formalumus.Prašome patikrinti, pristatymo laikas, jūs gausite, kad jis per šį laiko intervalą, prašome palaukti, jūsų puikus sklypas kantriai.ir jei laiko buvo paleisti, mes ją jums.

Apie po tarnybos

Nesvarbu, ką apie problemą kokybės arba pristatymas problemą, prašome palikti pranešimą pagal užsakymą, mes pasistengsime atsakyti ne pirmą kartą ir ją išspręsti už jus.Jei jums nepatinka prekę, ir įsitikinkite, kad prekės nr. kokybės problema, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus (Return, laivybos mokestis yra sumokėta pirkėjo).

Apie atsiliepimų

Mes mylime kiekvieną klientams, ir mes kruopščiai pasirengti savo paketą.Visą prekybos laiką, mes padarysime viską, kad paslauga jums.Jei būsi patenkintas su mumis ir mūsų prekei, prašome padėti mums palikti visus 5 žvaigždžių atsiliepimų.

Rankovės Stilius Reguliariai
Stilius High Street
Modelio Numeris F2101028
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis VYRAI
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Marškinėliai Tipas Atsitiktinis Marškinėliai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Prekės Pavadinimas TJWLKJ
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Modelio Tipas Pledas
Audinio Tipas Broadcloth
Medžiaga Medvilnės
Elemento Tipas Marškinėliai

Panašūs produktai