Kalėdų Drabužius Vaikų Berniukų Kostiumai Vaikams Mergina Rinkiniai Unisex Santa Claus 4 Gabalus Bamblys Rudenį Ilgomis Rankovėmis Kūdikių Drabužiai Naujagimiams

€12.43

-28%

€17.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cosplay, romper žiemą, santa už berniukas, visą naujagimis, kūdikis, kalėdų senelis, bodysuit santa, kūdikių gokas, naujagimio santa, Kostiumas, santa baby.

Didmeninė ir dropshipping yra ir pasveikino ?Didmeninė,mes siūlome nuolaida nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei jums prašymą.Kaip aš galiu mano sklypo?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Dydis Romper Ilgis Krūtinės*2 Ziajać Ilgis 70cm 33cm 28cm 39cm 80cm 35cm 29cm 42cm 90cm 37cm 31cm 45cm 100 cm, 39 cm 33cm 48cm

1.Prekės bus paskelbtas su sekimo numeriu per 2 darbo dienas po apmokėjimo yra baigtas arba PAŠALINTA.Ir mes seks jūsų www.restapa.lt adresu.Įsitikinkite, adresas iš www.restapa.lt jūs pateikta informacija yra teisinga.(Tuo pačiu metu, mes taip pat remiame EMS,DHL ir FedEx Express".Jei norite, kad didelius prekių kiekius ir mėgautis geriausia express paslauga, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimo.) 2. Pristatymo laikas(išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas): (1) Apie 8 20 darbo dienų: Australija, Kanada, Japonija, Malaizija, Pietų Korėja, Singapūras, UK, USA; (2) Apie 9 30 dienų: Prancūzija, Ispanija, Graikija, Norvegija, Švedija, Belgija, Airija, Vokietija; (3) Apie 10 45 dienų: visos kitos šalys; (4) Pristatymo laikas yra apytikris ir negali būti 100% garantuotas ; 3. Mes sumokėjo visi pašto iki pristatymas.Be to, pardavėjas nėra atsakingas už bet kokio galimo importo mokesčius ar kitas muitų jūsų šalyje. 4. Prašome susisiekti su mumis paaiškinimų, jei jūs nesutinkate su bet kuria iš sąlygų šiuo dokumentu pareiškė, šiame puslapyje prieš perkant bet ką.Perkant www.restapa.lt yra abipusiai įpareigojanti sutartis.Ačiū.

Audinio Tipas Broadcloth
Amžius 13-24m
Kilmės KN(Kilmės)
spalva Kaip Parodyta Paveikslėlyje
Modelio Numeris C021
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Departamentas Pavadinimas kūdikių
Prekės Pavadinimas MUPLY
Elemento Tipas Rinkiniai
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Tinkamas Sezonas Pavasario/Vasaros/Rudens
Apykaklės O-Kaklo
Stilius Naujovė
Medžiagos Sudėtis Medvilnės
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Liemenė
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga Medvilnės
Rankovės Stilius Reguliariai
Lytis Baby Girl
Uždaryti Tipas Viena Breasted

Panašūs produktai