8pcs Spalvingas Plastiko Pop Vamzdžių Ritės Vaikų Kūrybinės Stebuklinga ToysCircle Juokingi Žaislai, ankstyvuoju Vystymosi Švietimo Lankstymo Žaislas

€5.53

-31%

€8.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kamuolys smūgis, smūgis vamzdis, jadore dior marškinėliai, magija vamzdis, "dior" marškinėlius moterims, pupit, vamzdis automobilių žaislas, elnias briedis, fidget žaislas, ledo vamzdis.

Gaminio medžiaga: PE

Vieno šaknies dydis: sutartis ilgis 22 cm, pailgos 70 cm, skersmuo 2.4 cm

Produkto svoris: apie 25g per root

Gaminio pakuotės: OPP krepšys

Tai įdomus ir praktiškas jutimo žaislo, kuris gali būti popped, ištemptas ir prijungti, kad šių pop-up vamzdžiai žaislo pasirinkimą žaidimas.

Šių plastmasinių žaislų, yra visi užsiėmę mažai pirštus, ir taip pat yra įdomių žaislų, skirtų vaikams, turintiems specialiųjų poreikių.

Žaislai, turinčių specialiųjų poreikių, tokių kaip jutimo vamzdžiai gali suteikti lytėjimo dirgiklių, smulkiosios motorikos įgūdžius ir girdėti atsiliepimų.

Puiki kolekcija autizmo žaislai.Šių jutimo žaislai taip pat gali tarnauti kaip įkvepiantis ir įkvepiantis fizioterapija žaislai.

Kiekvieną pop-up vamzdelio rinkinys yra įvairių spalvų, įskaitant 1 * žalios spalvos, 1 * rožės raudonos, 1 * raudonos, 1 *, apelsinų, 1 *, raudonas, 1 * geltonas ir 1 * mėlynas, ir likęs vienas yra atsitiktiniai.

Type3 pop vamzdis
type4 Jutimo Žaislai
Rinkinys Tipas Taip
Medžiaga Akrilo
Kilmės KN(Kilmės)
Skaičius, Vnt 8Pcs
type5 lankstus vamzdelis žaislai
Proga Jubiliejus
Type2 vaikų vystymosi žaislas
type1 Mokslo tema
Tipas Didmeninės No
Modelio Numeris Juokingi Žaislai
modelis Kamuolys

Panašūs produktai