Lėtai Rikošetas Atminties Putų Pagalvės gimdos Kaklelio Kontūras Pagalvę už Kaklo Skausmas, Stabdžių Snore Pusė Pabėgiai Pagalvės su Išskalbti Pagalvės užvalkalą

€11.55

-12%

€13.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žiedas pagalvę medical, skausmas, nugaros skausmas, Pagalvėlė, mesti pagalvės rock, pagalvė kelionėms, maisto putų, meno dekoratyvinės pagalvės, backbeat, kilim izoliuotu oro pagalvė.

Savybės:

1.JAUČIU, MIEGOTI ANT DEBESIES: Tai atminties putų pagalvė miegui leidžia pašalinti spaudimo taškus ant jūsų kaklo ir galvos, padeda atsipalaiduoti jūsų raumenys ir švelniai coaxes sinusinio ištraukos atidaryti, o tai yra puiku, knarkimo, nemigos, streso ir nerimo paramos.Bet žmonės gali patirti įvairaus rezultatus.

2.Gimdos KAKLELIO PAGALVĘ UŽ KAKLO SKAUSMAS: Jūsų gydytojas gali jums sakiau, kaip pasirinkti teisę pagalvę, kad sumažinti kaklo skausmas: apatinė pagalvė (back & pilvo miega, ir didesnę galvą, siekiant pusėje miegoti natūralią stuburo derinimą.Mūsų contourpillow su ergonomiškas dizainas, funkcijos 3 zonose skatinti tinkamą stuburo derinimą visi pabėgiai: apatinis centras atgal ir skrandžio pabėgiai, ir 2 aukštojo išgaubtos dalys pusėje pabėgiai.

3.AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS: Mūsų atminties putų medžiagos yra nemokama Pbde, TCEP antipirenai, gyvsidabrio, švino, sunkiųjų metalų, formaldehido ir ftalatų.Plaunamas užvalkalas amatų didžiausias kokybės orui ir hipoalergicznych sukurti odos draugiškas paviršiaus liesti savo veidą.

4.ILGALAIKIŲ: taupo pinigus, patvarus pagalvę.Pagalvės, pigus poliesterio ar brangi plunksna bus prarasti formą laikui bėgant.Bet tai vienas atminties putos neisiu butas.

5.Pagalvės dydis: 50*30 cm

6.Medžiaga: Atminties Putos su Veliūras Dangtis

Pakuotė:

1 X Pagalvė

Naudoti Patalynė
Medžiaga Kita
Funkcija Atmintis
Modelio Numeris pagalvė
Dalis Kaklo
Reitingas Klasės
Siūlų Skaičius Kita
Formos Stačiakampis
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Įdaru Atminties Putos
Rinkinys Tipas Taip
Svoris 0-0.5 kg
Audinio Skaičius Kita

Panašūs produktai