Medienos apdirbimo, Aliuminio Maršrutizatorius Stalo Plokštė Darbo stalo 700C Maršrutizatorius Lentelėje Įterpti Plokštės Mediena Maršrutizatorius Žoliapjovės Graviravimas Dirbtuvių Stalo

€17.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pjovimo medienos malūnas, plokštė maršrutizatorius, namų darbą stendo lentelė, porttable dirbtuvių stalo, įrankis seminaras, cutter maršrutizatorius, rt0700, etabli maršrutizatorius lentelė, pakreipimo frezavimo stalo, manuel mediena maršrutizatorius lentelė.

Savybės

- 100% brand new ir aukštos kokybės ! - Rinkinį, medienos apdirbimo stendo įrankiai apima 1 kelvedžio lentelėje įterpti plokštės, 4 gabalus maršrutizatorius įdėkite žiedais ir kai kurie varžtus. - Pagaminti iš aliuminio lydinio, jis yra patvarus ir nėra lengva rūdžių. - Patogus centro-hole praėjimo naudojami siekiant suderinti maršrutizatorių, kad ji yra orientuota į tiek skylių. - Kad tiksliau gręžimas ir montavimas, bet kelvedžio lengva. - Ji yra paprasta naudoti ir, kad darbas būtų gerai padaryta. - Specifikacijos: - Medžiaga: Aliuminio lydinio plokštė+plastikinius žiedus - Spalva: Sidabrinė - Dydis: Apytiksl. 235x120x8mm/9.25x4.72x0.31"

Pakuotės Turinys

- 1 x Maršrutizatorius Lentelėje Įterpti Plokštės - 4 x Maršrutizatorius Įterpti Žiedai - 1 x Rinkinys Varžtai

Raktinis žodis 1 aliuminio plokštės, Darbo Stalas
Raktinis žodis 2 Dailidžių workbench
Modelio Numeris Medienos apdirbimo kelvedžio plokštė

Panašūs produktai