NAUJAS 2 in 1 OTG Adapterio Tipas-C USB3.0 Adapteris, Skirtas Xiaomi "Samsung" ir "Huawei" Tipo C OTG Adapterio Kabelis

€26.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: oneplus 5t otg, otg jungtis, baseus otg, otg, pritaikyti otg, c otg, c otg usb, pritaikyti usb, c tipo oneplus, oneplus 5 otg.

Aprašymas:

1. 100% brand new ir aukštos kokybės. 2. Mažas dydis, patogus naudoti, plug and play. 3. Micro USB+Type-C 2 1 OTG adapterio. 4. USB 3.0 super, didelės spartos duomenų perdavimo, duomenų perdavimo greitis iki 5Gbps. 5. Naudojant Tipas-C+Mikro USB į USB 3.0 adapterį, galite prijungti USB flash diskus, klaviatūras, peles, šakotuvai, USB laidai ir kitus USB įrenginius į išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius, nešiojamuosius kompiuterius su USB-C uostai/Micro USB prietaiso uosto. 6. Prieš pirkdami, įsitikinkite, kad jūsų telefone ar planšetiniame kompiuteryje palaiko OTG funkcija.Už kai kuriuos telefonus, prašome įveskite telefono nustatymų meniu ir įjungti "OTG funkcija". 7. Tipo C+Mikro USB į USB 3.0 adapteris turi daug įvairių programų, tinka namų, kelionės, biuro ir kt.

Specifikacija:

1. Pavadinimas: Tipas C+Mikro USB į USB 3.0 adapteris 2. Modelis: 2 (1 OTG adapteris 3. C tipo sąsaja: susisiekti mobilusis telefonas/planšetinis/sąsiuvinis 4. Micro USB sąsaja: susisiekti mobilusis telefonas/planšetinis/sąsiuvinis 5. USB sąsaja: sujungti su mobiliuoju standžiųjų diskų, flash diskai/klaviatūra/pelė ir kt. 6. Spalva: aukso, juoda, sidabrinė 7. Svoris: apie 5,5 g 8. Medžiaga: aliuminio lydinys

Pastaba:

1. Dėl skirtingos aplinkos, įranga., raiška/pikselių, bus kai kurių spalvų skirtumus tarp paveikslėlių ir produkto, prašome kreiptis į produkto. 2. Prašome atkreipti daugiau dėmesio į jūsų užsakymas adresas Turi suderinti savo pristatymo adresą.Prekės bus išsiųstos per 2 iki 5 darbo dienų. 3. Daiktų (jei toks yra), turėtų būti tikrinamas pristatymo metu Dėl logistikos žalą, prašome priimti ir susisiekite su mumis. 4. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau. 5. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-2cm paklaida

Pakuotėje yra

10 * Mikro USB + Type-C 2 1 OTG adapteris 10 *Mini skaidrus saugojimo dėžutė 10 *Kabančios grandinės

* Jei jums patinka mūsų parduotuvėje.Įrašykite mūsų parduotuvėje į savo mėgstamą parduotuvę, spauskite "Po", ir tada jūs galite gauti mūsų naujų ir nuolaida informaciją laiku.Tiesioginio pardavimo ir didmeninės esate laukiami!

Modelio Numeris 2 in 1 OTG adapteris

Panašūs produktai