Grindų Oro Drėkintuvas Namų Komercinės Vandens, Pridedant 13L Pramoninės Klasės Drėkintuvas Biuro, svetainė, Miegamojo

€60.80

-20%

€76.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xioami degalų garų drėkintuvas, namų humidifi, degalų garų drėkintuvas didelis, oro drėkintuvas evaporatiwe, nešiojamų drėkintuvas drėkina, anijonas mini drėkintuvas, 10l drėkintuvas, degalų garų oro drėkintuvas, degalų garų drėkintuvas elektros, 300ml drėkintuvas.

Pavadinimas: Buitiniai drėkintuvai Modelis: PE-HGY01 Triukšmas: ≤35dB Įtampa: 220V Dažnis: 50Hz Vandens bako talpa: 13L Drėkinimas talpa: 600ml/H Pakuotės dydis: 265*268*630mm

Pastaba: 1. Jei pasirinksite "Pardavėjo pristatymas metodas", atkreipkite dėmesį, kad šis laivybos mokestis yra taikomos tik kai kuriose šalyse / regionuose, todėl po mokate, prašome susisiekti su mumis ir mes patvirtinsime jums.Zh 2. Kai siuntinys atvyko į savo vietos muitinės, prašome sumokėti mokesčių ir imtis sklypo toli.Mes neturime turėti jokių muitų ar importo mokesčius.Jeigu muitinės nepavyksta dėl pirkėjo priežasčių ir prekės yra grąžinamos arba sunaikinta, mes negali grąžinti visus pinigus. 3. Jei pasirinksite DHL, " FEDEX, TNT, UPS, EMS, mes padėsime jums organizuoti tarptautinės express pristatymas ir pristatyti tiesiai į jūsų adresą ("nuo durų iki durų paslauga)!Jei prekės yra pristatomos per kurjerį, pirkėjas privalo tik mokėti mokesčius atvykus. 4. Prieš pasirašant, jūs turite patikrinti paketą, įsitikinkite, kad jis yra geros būklės, ir tada jį pasirašyti.Jei pakuotė yra pažeista, prašome nufotografuoti, tada iš karto skundžiasi, kad laivybos kompanija, prisiminti skundų skaičių, tada susisiekite su manimi, mes tikrai padės jums. 5. Mūsų darbo laikas: 9: 00-18: 30 Pekino laiku.Tuo tarpu mes atsakysime į jūsų pranešimą nedelsiant.Pertraukos metu, mes negali būti galėtų atsakyti į pranešimą, prašome suprasti.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Prekės Pavadinimas LZHZXY
Įtampa (V) 220V
Galia (W) 50W
GAMINIO NUMERIS GL3388
Rūkas Lizdo Kiekis Vienas/a
Veikimo Būdas TWIST
Maitinimo Tipas A. C. Šaltinis
Tipas Degalų Garų Drėkintuvas
Įtampa 220V
Triukšmo Kaip 35dB
Sertifikavimo ce
Talpa >10L
Formos Komercinės Aikštėje
Naudoti Namų ūkio
Pavadinimas Buitiniai drėkintuvai
Vandens Bako Talpa 13L
Drėkinimo Pajėgumas ≥300ml/h
Rūkas Produkcija (galonas / diena) 600ml/H
Drėgmės Kontrolė Mikrokompiuterių tipas
Prašymas 41-60㎡
Vandens trūkumas Power-off Apsauga Taip
Drėkinimo pajėgumas 600ml/H
Įrengimas Stalo / Nešiojamų
Modelis PE-HGY01
Dažnis 50hz
Modelio Numeris PE-HGY01
pakuotės dydis 265*268*630mm
Drėkinimo Metodas Rūkas Biudžeto Įvykdymo Patvirtinimo
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Kita
Klasifikacija Drėkinimas
Laiko Funkcija Taip

Panašūs produktai