Aliuminio CNC HONDA NC 750X NC750X-2018 m. Smūgio Apsaugos Slankmačiai Pratęstas Motociklo Rėmo Lauktuvės apsauginis Dangtis

€22.70

-18%

€27.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kawasaki z1000, pamušalas honda nc750x, yamaha serow, honda civic, stovi honda nc, nc 750x, nc700, sporster, neatsiejama honda nc750, "honda" nc 750x variklio apsauga.

Būklė: naujas po pardavimo, aukštos kokybės Medžiaga: aliuminis 6061 CNC + POM -Atsparus alyvos, tepalai, dyzelinas, benzinas ir valymo skystis, atsparumo oro sąlygoms -Montavimas, naudodami pradinį įdiegimo taško, nereikia keisti dviračiu, bet kokiu būdu. -Ne instrukcijose,- Vietovė: kairėje ir dešinėje-Spalvos gali skirtis nuo nuotraukoje parodyta internetu iki 5%. -Galimos spalvos: juoda / mėlyna / raudona / aukso / juoda / žalia / oranžinė / titano -Pakavimo kiekis: 1 Komplektas Tinka NC750X modeliai (įsitikinkite, Kad ši dalis yra tinkama už savo motociklo prieš užsakant) ** Tai stilingas susidūrimo apsaugos įtaiso.Su nuimamu dangčiu, aptakus, glotnus dizainas puikiai atrodo, o suteikti puikų susidūrimo apsauga ant savo dviračio.Ar kelyje, automobilių lenktynių, ar ant kelio dviračiu, jūs galite padaryti puiki investicija į savo dviratį.Ji gali sumažinti susidūrimo žalą.Būklė: naujas po pardavimo, aukštos kokybės Medžiaga: aliuminis 6061 CNC + POM -Atsparus alyvos, tepalai, dyzelinas, benzinas ir valymo skystis, atsparumo oro sąlygoms -Montavimas, naudodami pradinį įdiegimo taško, nereikia keisti dviračiu, bet kokiu būdu. -Ne instrukcijose,- Vietovė: kairėje ir dešinėje-Spalvos gali skirtis nuo nuotraukoje parodyta internetu iki 5%. -Galimos spalvos: juoda / mėlyna / raudona / aukso / juoda / žalia / oranžinė / titano -Pakavimo kiekis: 1 Komplektas Tinka NC750X modeliai (įsitikinkite, Kad ši dalis yra tinkama už savo motociklo prieš užsakant) ** Tai stilingas susidūrimo apsaugos įtaiso.Su nuimamu dangčiu, aptakus, glotnus dizainas puikiai atrodo, o suteikti puikų susidūrimo apsauga ant savo dviračio.Ar kelyje, automobilių lenktynių, ar ant kelio dviračiu, jūs galite padaryti puiki investicija į savo dviratį.Ji gali sumažinti susidūrimo žalą.

Prekės Pavadinimas Love·Ačiū
Elemento Aukštis 3.4cm
Elemento Plotis 8.1cm
Elemento Tipas Kritimo Apsauga
Elemento Ilgio 15.3cm
Prekės Svoris 0.8kg
Medžiagos Tipas CNC Aliuminio 6061 ir POM
Modelio Pavadinimas nc750x

Panašūs produktai