Premium Vaikai Vaikus Silikono Plokštė Dubenėlį Su Siurbtukas Šėrimo Indai, Stalo Reikmenys, Maisto Konteineryje Plokštė, Skirta Vaikams Placemat

€3.85

-4%

€4.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mat tabl, vyrai, medinis dubuo, vaikų stalo, kavos puodelis, plastikiniai dubenys šalys, dubenyje nustatyti virtuvė, lokys stalo, dubenėlį ryžių, grūdų dubenys, plokštės tarnauja.

Vaikai, Vaikų, Kūdikių Silikono Plokštė Su Siurbtukas Šėrimo Indai, Stalo Reikmenys, Maisto Konteineryje Plokštė, Skirta Vaikams Placemat

Aprašymas:

Lengva valyti:Jūs galite ją išvalyti, indaplovė, arba tiesiog naudoti šiltą muilo ir vandens.Šis produktas yra indaplovė, mikrobangų krosnelėje ir šaldiklyje saugus.

Patvarus naudoti ir visada išlaiko kaip naujos atrodo:Tai yra labai patvarus, ir jis niekada raukšlėtis arba prarasti savo formą.

Puikiai tinka vaikams ir tėvams:Su savo natūralaus įsiurbimo dizainą, tai tinka visų lygių paviršių, pašalinti sujaukia iš praliejimas.Kas daugiau, ji gali skatinti savo kūdikio savarankiškai maitinasi, tikrai naudinga lavinti mažylio motorinius įgūdžius.

Puiki dovana: Kūrybos ir elegantiška išvaizda, tai yra taip pat gera dovana jūsų draugams ir artimiesiems.

dydis : 232*205*24mm

medžiaga:silikonas

Pakuotė:

1*Kūdikių Plokštė

Produkto atveju

Gamyba Vieną
Medžiaga Plastikiniai
Kiekis 1
Modelio Tipas Kietas
Talpa <1L
Indai Tipas Dubenys
Prekės Pavadinimas eTya
Modelio Numeris H180917
Technika Kita
Funkcija Eco-Friendly
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE / ES

Panašūs produktai