Sunice 2mil Tamsiai Juoda Auto " Automobilių Langų Atspalvis filmas 5%VLT Nano Keramikos Saulės Atspalviu Privatumo Anti-UV stiklo lipdukas Automobilių Folijos 0.5x15m

€57.63

-13%

€67.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: parašas, langų plėvelė, sedanas, langų plėvelės, miestas, langų plėvelė, tamsus filmas, lino langų plėvelė, folija ant stiklo, stiklo vyrai, automobilių tamsus langas, juodas lipdukas langą, tamsus langas.

Sunice 2mil Tamsiai Juoda Auto " Automobilių Langų Atspalvis filmas 5%VLT Nano Keramikos Saulės Atspalviu Privatumo Anti-UV stiklo lipdukas Automobilių Folijos 0.5x15m Prekės Specifikacijos: Spalva: Juoda VLT:5 % IR 99% UV :99 Plotis: 0,5 M Ilgis: 15M Storis:2 mil Tipas: Nano Keramikos kino Savybės: Anti-UV , Šilumos Atsispirti , atsparus vandeniui .Naudojimo sritis: Automobilio langą,statybos galss,namo langą ir t.t Gyvenimas: (remiantis vertikalaus paviršiaus poveikio) 10 metų

Privalumas nano keramikos filmas :,, Ar jūs vairuojate, namie žvelgdamas iš savo sodo, ar sėdint prie lango darbe, jūs iš tikrųjų gali būti kenčia nuolatinį odos pažeidimas.O kasdien windows blokuoti daugumos saulės ultravioletinių B (UVB) spinduliai, jie leidžia daug savo ultravioletiniai A (UVA) spinduliai praeina tiesiai pro.Nuo UVA spindulių prasiskverbia giliai į odą, sukelia DNR žalą, kuri gali pagreitinti odos senėjimo ir sukelti odos vėžį.Jei jūs dažnai sėdi "windows", vieno geriausių apsaugos nuo UV žala yra skaidri, langų plėvelė,kartais vadinama lango atspalvį, kuris buvo specialiai apdorotas, kad ekranas iš tiek nuo UVA ir UVB spindulių.Įrengiame apsauginę plėvelę ant jūsų "windows", jus beveik UV-nemokamai, kelyje, namie, ar darbe.

Nano Keramikos Kino Nuoroda Nuotraukas

1. Laivybos laikas yra apie 5-7 DARBO DIENŲ FedEx arba UPS ir kt.oro express, mes neturime garantija pristatymas į visus tarptautinių siuntų, nes kiekviena šalis gali turėti skirtingą tvarkaraštį užsakymą kliringo, kuri gali trukti ilgiau / trumpiau laiko patikrinti jūsų produktus.

2. Mes atsiųsime jums sekimo numerį, kai mes išsiųsti sklypas jums.

1. Mes priimame įvairius mokėjimo būdus.Beveik kiekvieno stiliaus kreditinės kortelės, PayPal, banko pavedimu ir kt.

2. Prašome sumokėti per tris dienas nuo užsakymą.

3. Jūsų mokėjimas bus išleistas tik po to, kai jūs patvirtinate, pristatymas.

1. Jei turite kokių nors problemų su prekėmis, prašome susisiekti su mumis prieš atostogas neigiamų atsiliepimų.Mes stengiamės spręsti problemą, ir duoti jums tinkamą sprendimą.

2. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

3. Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome mus palieka teigiamų atsiliepimų.

4. Nesivaržykite siųsti savo klausimus, pasiteirauti apie produkto mums.Mes pasistengsime atsakyti jums per vieną darbo dieną.

5. Mes tikimės, kad išgirsti iš jūsų laiškų.Katalogas bus išsiųsta jums, jei jums reikia.

Langų Folijos Tipas Šoninio Lango Apsaugos Nuo Saulės
Modelio Pavadinimas HIR05100
Prekės Svoris 1.3kg
Medžiagos Tipas pet
Specialios Funkcijos Anti-UV, Šilumos Atsispirti, atsparus vandeniui
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Elemento Plotis 0.5m
Šilumos Izoliacijos Rodiklis 80%-100%
Pozicija Šoninis Stiklas
Pralaidumas 10%-20%
Prekės Pavadinimas SUNICE
Ultravioletinių Spindulių Blokavimo Lygis 80%-100%
Elemento Aukštis 1inch
Tipas 100% Nano keramikos filmas
Spalvos Pavadinimas Tamsiai Mėlyna
Prašymas Automobilių Langų Saulės Namų Atspalvis, Gyvenamųjų Namų
Elemento Ilgio 15m
spalva juoda
Elemento Tipas Langų Folijos & Apsaugos Nuo Saulės

Panašūs produktai