6pcs Įrašus, Drabužius, Segtukai, Vinys, Laikikliai, Nerūdijančio Plieno Drabužių Gnybtus Sandarinimo Įrašą Namų Lengas Klipai Pakabos

€2.87

-41%

€4.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: didelis lengas, atvartas pin, įrašo nerūdijančio plieno drabužių vinys, lengas skalbykla, pin croc, dizainas rankšluosčiams kabinti įrašus, medžiaga peg, gyvulių savininkas įrašus, laikykite nuspaudę apkabos, t stebėti, clothesline laido.

6pcs Nerūdijančio Plieno Didelį Paplūdimio Rankšluostį Įrašus Plastiko Clothespins Drabužius, Vinys, Kaiščiai Drabužių Pakaba Apkaba

Aprašymas

Šis produktas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, tvirtos, stiprios spaudimo jėga.Aplankai gali būti pritaikytas daugelyje vietų galanterija.Ji taip pat gali būti naudojamas pin drabužius, kai jie kabo spintoje, nes jie slydimo žemyn nuo kabyklos.Jis gali būti naudojamas ne tik pin drabužius, bet ir antklodė.

Savybės

- Spalva: Sidabro.

- Medžiaga: Nerūdijančio Plieno.

- Dydis: Apytiksl. 12 * 7cm/ 4.7 * 2.8 colių(L * W).

- Modelis: Didelės apvalios sugauti.

- Tvora ir slysti pasipriešinimo.

- Gali padėti pin drabužius kabinti iš plauti drabužius.Be to, ji taip pat gali būti naudojami išsiaiškinti švarius drabužius į spintą.

- Gali būti naudojami ne tik pin drabužius, bet ir antklodė, kojines ar rankšluosčiai, failų, popieriaus arba nuotraukų.

- Apkabomis yra lengva ir užima gražus rankena, patvarus, ilgalaikis naudojimas.

- Idealiai tinka tvirtinimo ir laikymo savo antklodė, antklodė padengti ir drabužiais, neleisti jiems krenta iš drabužių kabykla į vėjuotą dieną.

Pakavimo sąrašas

6 * ULTNICE Nerūdijančio Plieno Didelį Paplūdimio Rankšluostį Įrašus Plastiko Clothespins Drabužius, Vinys, Kaiščiai Drabužių Pakaba Apkaba

Modelio Numeris Drabužių Vinys
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Panašūs produktai