RGB Atveju Gerbėjų 120mm Ultra-Quiet RGB Važiuoklės Aušinimo Ventiliatoriai Su Nuotolinio valdymo pultelis Greitis Reguliuojamas Spalvinga Aušintuvas EM88

€8.08

-14%

€9.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kompiuterio atveju rgb combo, ventiliatorius rgb, rgb ventiliatorių valdiklis, kompiuterio aušintuvas, pc atveju ventiliatorius rgb 5v, būsto ventiliatorius 120mm rgb, 6pin ventiliatorius, kontrolės aušintuvas, 120mm ventiliatorius rgb, spalva 120mm aušintuvas.

RGB Atveju Gerbėjų 120mm Ultra-Quiet RGB Važiuoklės Aušinimo Ventiliatoriai su Nuotolinio valdymo pultelis Greitis Reguliuojamas Spalvinga Aušintuvas EM88 Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Bendras apšvietimas, greičio kontrolės išjungti šviesą, stabilus ir tylus, efektyvus šilumos išsklaidymo

2. Dydis 12CM, ventiliatoriaus rėmas yra pagamintas iš specialios medžiagos, šviesos poveikis yra spalvingas ir pilnas.Lempos karoliukai švyti gaminti ryškių linijų.

3. Hidraulinis guolis, hidraulinis guolis turi didesnės naftos saugojimo vietos ir formos, unikalus loop-back naftos tiekimo grandinė.Tai lemia stiprų magnetinį variklį, kad ventiliatorius ilgiau, tyliau ir patvaresni.

4. Bendras skaidrios ir švytinčios sustiprintas rėmas yra ne lengvai deformuojasi ir patvaresni

5. Padedant kryžiaus formos laikiklis, ventiliatorius yra stabilus ir patvarus, kaip visumos, ir šviesos poveikis yra skaidrus ir švelnus.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Ventiliatoriaus dydis: 12*12*2.5 cm

Ventiliatorius sąsaja: mažas 6pin

Paramos plokštė sinchronizacija: ASUS 5V3 pin, MSI 5V3 pin, Gigabyte 5V3 pin, ASRock 5V3 pin, Spalvinga 5V3 pin (nepalaiko plokštės 12V4 pin)

Skelbimas:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos spalvos.

2. Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

3. Muzikos reguliatorius nepalaiko plokštės 12V 4-pin Shenguang sinchronizavimas.

4. Standartinis reguliatorius nepalaiko muzikos jutiklis ir mainboard Shenguang sinchronizacija!

Komplektą Sudaro:

1 x Ventiliatorius

4 x Varžtas

1 x Valdytojas

1 x Nuotolinio valdymo pultas

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Maitinimo Sąsajos 6pin
Linijos NĖRA
Pakuotė Taip
Heatsink Medžiaga Kita
Tipas Ventiliatorius
Triukšmo 25dBA
Prekės Pavadinimas centechia
Modelio Numeris aušinimo ventiliatorius
Funkcija RGB Parama
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Kompiuterio Korpuso
Ventiliatoriaus Dydis 120x120x25mm

Panašūs produktai