Elektros Krūties Siurblys du kartus Silent Nešiojami Automatinė Milker USB Įkraunama Hands-Free Pieno Extractor Kūdikį Krūtimi Dalys

€34.72

-28%

€48.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: extractor pieno, vakuuminė krūtų pompa elektros, electrice krūties siurblys, krūties siurblys electr, nešiojami krūties kolbą, mini pieno kūdikių, plaukti rotoriaus, nekilnojamojo bubee krūties siurblys dalys, dvigubas elektros krūties siurblys, krūties plėtros politikos srities.

70850 2020 Populiarių Produktų, Elektros Krūties Siurblys du kartus Silent Nešiojami Automatinė Milker USB Įkraunama Hands-Free Nešiojamų Pieno Extractor Kūdikį Krūtimi Priedai

100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTY Savybės:

NEŠIOJAMI ir " HANDS-FREE: Krūties Siurblys gali būti dėvėti viduje standartinis slaugos liemenėlė, todėl jūs galite siurblio visiškai laisvas rankas, bet kur.Šis elektros krūties siurbliu galima siurbti namuose, darbe ar on-the-go.Krūties siurblio maišelis įtraukti, kad jis daugiau nešiojamų ir lengviau atlikti, kai dirbate ar keliaujant.

SUPER TYLIAI ir USB ĮKROVIMO: Su kietos medžiagos, triukšmo variklis yra kontroliuojama 35dB.Tai nėra triukšmo, ir mes žinome, kad jūsų kūdikis turi nepertraukiamą, geras miegas.Su šiuo įkrovimo krūties siurblys, galite imti ji lengvai galios bankas, kompiuterį ar kitą įrenginį bet kur, kur jūs norite.

LENGVA VALYTI ir SURINKTI: nėra Jokių laidų, jokių drabužių spinta pokyčiai, nr. vamzdžiai, ji yra lengva valyti ir reikia tik trys žingsniai surinkti.Šis projektas taip pat apsaugo pieną nuo infekcijos ir išlaiko jį šviežią.Saugos ir sveikatos garantuojamas.

SAUGI MEDŽIAGA: Visos krūties siurblys dalys yra pagamintos iš maisto kokybės silikono, PP ( BPA FREE) ir be kenksmingų medžiagų.Ne nerimauti apie galimą cheminių medžiagų leeching į mamos krūties pieno.Taigi galite būti tikri, kad motinos pienas bus 100% saugus jūsų kūdikiui vartoti.

Elektros Krūties Siurblys Nustatyti tik tuo atveju,kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!

Specifikacija:

Pavadinimas: Nešiojami dvigubo elektros krūties siurblys

Talpa: 250ml

Nominali Srovė: 2000mA

Galia: 220V~

Nominalus Dažnis: 50Hz

Maitinimas: USB Įkrovimas

Medžiaga: PP, Silikono

Dydis: app.18x16.5x16.5cm/7.09x6.50x6.50in

Spalva: Balta

Kiekis: 1 Komplektas

Pastaba:

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakuotės Turinys:

2 x Silikoniniai Skydas

2 x Silikoninė Diafragma

1 x USB Kabelis

2 x Siurblio Dangtelis

2 x Pieno Surinkėjas

2 x Linker

1 x Siurblio Variklis

2 x Silikono Vamzdelis

2 x Vožtuvai

1 x Dvigubo Adapteris

Tipas krūties siurblys
Modelio Numeris Nešiojami Elektros Krūties Siurblys
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Funkcija PVC Nemokamai
Medžiaga P. P.
1 Tipas
2 Tipas

Panašūs produktai