Gamtos Nereguliarus Labradoras Akmens Karoliukai Papuošalai Priėmimo Laisvos Formos Tarpiklis Prarasti Karoliukai "Pasidaryk Pats" Apyrankės Karoliai Priedai 15"

€3.77

-42%

€6.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: auksinių kūdikių kojinės, jeep patriot automobiliai, aukso amžius smiley, pavarų dėžės svirties e30, iphone 6s atvejais f, didelis moxa roller, hatha yoya 30 dieną, iphone teris atveju, flannels didelis dydis.

Akmens Pavadinimas: Nereguliarios Labradoras Dydis:8-10mm Ilgis: 15inches vieną kryptį Kiekis: 8-10mm granules Maždaug 44pcs Pirkti 10vnt mėgautis papildoma 5% nuolaida Pirkti 20pcs mėgautis papildoma 7% nuolaida Pirkti 50pcs mėgautis papildomų 10% nuolaida.Pranešimo Prieš Perkant: 1. Mūsų svetainėje pateikiama gaminio vienetų, yra taip arti, kad nekilnojamojo spalvos, bet imtis skirtingų šviesos ir ekrane veiksnių, yra tam tikros spalvos, prašome, atleisk man. 2. Pobūdis akmens karoliukai, specifinio pobūdžio žaliavų gali būti šiek tiek skirtingos spalvos skirtumus tarp partijų. 3. Kiekvieną pusiau gatavo produkto negaliu garantuoti, kad kiekvienas yra tobulas, tačiau yra keli defektai yra normalus, o ne kokybės problema oh!

Prekės Forma Nereguliarus
Prekės Pavadinimas Vidasny
Papuošalai, Aksesuarai Rankų darbo aksesuarai
Išorinis Skersmuo 8mm
Tarpiklio Karoliukai Laisvas Karoliukai
Kiekis 44pcs
Prekės Svoris 40g
Medžiaga Mūrinis
Akmens Pavadinimas Nereguliarus Labradoras
Dydis 8-10mm
Modelio Numeris CLS0809
Karoliukai papuošalai priėmimo natūralaus akmens karoliukai
Elemento Tipas Karoliukai
Metalo Tipas NĖRA
Bauda ar Mados Mados

Panašūs produktai